Мда .. извинявам се ;) Работи си 5008 чрез DLNA ;) Но и аз не мога да се оправя с буквите - липсват. Домашний медиа-сервер , може ли да се направи на английски примерно, че с тоя руски ми е доста трудно ;)
Преглед за печат
Мда .. извинявам се ;) Работи си 5008 чрез DLNA ;) Но и аз не мога да се оправя с буквите - липсват. Домашний медиа-сервер , може ли да се направи на английски примерно, че с тоя руски ми е доста трудно ;)
[QUOTE=hristoslav2;644563]Мисля, че разгадах маркетинговите херци при Филипс
8008 - 50Hz + 3 frame creation (200Hz) x 7 pfases scanning -> 1400hz
7х08 - 50Hz + 1 frame creation (100Hz) x 7 pfases scanning -> 700hz
6008 - 50Hz + 4 frame creation (250Hz) x 2 pfases scanning -> 500hz
5008 - 50Hz + 3 frame creation (150Hz) x 2 pfases scanning -> 300hz
4х08 - 50Hz + 3 frame creation -> 200Hz
- 50Hz + 2 frame creation -> 150Hz
3208 - 50Hz + 1 frame creation -> 100Hz
Това значи ли, че Philips нямат 100Hz матрица? Или нещо бъркам с първите 50Hz?
Питам, защото цената на 42PFL6008K се доближава до моята горна граница. А и с тази 5 годишна гаранция офертата става доста примамлива!
Както казах в поста си проблеми с DLNA нямам - тръгва и на двата телевизора. Проблемът е само с буквите, а за тези, които ползват homemediaserver с тях субтитрите тръгват ли? И още един въпрос - ако шерна папките с филмите могат ли да се пуснат от телевизора и ще тръгнат ли субтитрите? Благодаря
Оферта без конкуренция с потресаващо отлично качество на картина:
PHILIPS 46PFL8008S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Да допълня въпроса с херците на панела на Филипс. Преди около две седмици ми попадна ревю, в което се твърди, че наличието на Pixel Precise HD и Perfect Pixel HD означава 100 Hz панел, а пък Pixel Plus HD e за 50 Hz панел. Дали е така на практика не мога да кажа, но все пак е едно указание. Това означава, че 7-ма и 8-ма серия са с 100 Hz панел. Може би тук се включва и 6-та серия (поне пише Pixel Precise HD). Както е рекъл Мечо Пух: "при пчелите никога не се знае", то и при Филипс е "никога не се знае" може би.
Последните постове са преместени в съответната тема. Спазвайте правилата!!
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...5%D1%80-5.html
Христослав, извинявам се ;) Прсото отговарях на колегата тук ;) Да попитам, извинявам се предварително, ако не е тук мястото :) Келеша скри някъде едните 3D очила .. но така и така мисля да си поръчвам още - да има, Поляризирани или Стереоскопични трябва да са очилата, или няма значение. За пасивни очила става въпрос, за 5008 модел ;) Благодаря предварително ;)
Поляризирани ти трябват. Можеш да не поръчваш оригинални, а да идеш да си вземеш от някое 3D кино за 2 лв./бройката. Затъмняват малко повече от моите оригинални, но вършат същата работа.
В Ebay са по 10-тина паунда 10 бр. ;) Не мисля от БГ да си ги пазаря :) Благодарско ;)
Имам 7008 от няколко месеца. На Булсатком съм и проблемът ми е следният. Сложих си 2-рия сателит Hotbird с 2000 канала и имам фаворитна листа. Цъкам Home - Гледай Сат.ТВ и ми излиза последният канал който съм гледал (примерно 28 канал). Цъкам да сменя канала +1 нагоре, но телевизора ме връща на 1 канал с черна картина (звук има). Пускам булсата и отново тъмнина. Оправя се само на цифровата. Показва Сила Сигнал и Качество Сигнал х 0%. Първото пускане на СатТВ е с картина и с звук но с данни от сателита х 0%.
Запаметих си каналите на USB-то и го върнах до заводско състояние. Оправя се за 2-3 дена и пак се разваля. Или цъкам да ми смени +1 канал, а той слиза -1 канал надолу. Цъкам да се усили, а той ми изкарва фав.листата. Даже веднъж ми изтри хард диска и реши да си записва.
Днес друг проблем след преинсталация. Пускам отново Hotbird спътника и съм в фаворитната листа. Картина има, звук има, копчетата бачкат, но цъкна ли канал нагоре и от 28 канал от фаворита минава на следващият по номер зададен от спътника номер 1780 канал. Давам му копчето LIST и ми излизат фаворитите и там ясно е написано, че не съм в всички телевизии на спътника, а в моята си листа.
Така е купен. Мислих си че е от слабите батерии и оставих проблема за 2-3 месеца. Не мислих че е голям проблем, нали си гледам Булсат и си имам Хард.
Софтуера си го слагам винаги от Philips.bg (2 или 3 пъти се обнови). Хареса ми че добавиха и DTS звука. 1 път се обнови от цифровата. За решението на проблема ще пиша след оглед на служители на магазина. Тунерът му е с голяма грешка.
Също така добра оферта валидна до 24 окт с удължена 5 години гаранция (важи за всички ambilight ТВ купени докрая на годината):
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...FL6008K-3D-LED
Аз лично се възползвах и съм много доволен. Благодаря и на всички тук за полезното инфо и насоките да си купя Philips. Поне ниво нагоре са като качество спрямо Samsung/LG към които се бях насочил преди това (не и за Smart TV, но това ми е допълнителна екстра, която не ме вълнува чак толкова).
Здравейте,за първи път пиша в този форум.Преди две седмици се сдобих с телевизор от серия 5008.Първите ми впечатления са,че картината е добра с изключение на спортните предавания(най-вече футбола),особено на българските програми(да уточня,с цифрова телевизия съм и става въпрос за SD каналите).Някой от тези,които имат телевизор от тази серия, от по-дълго време,нека да напишат дали това е до настройки или е такъв модела?Някой от вас дали има калибрираните настройки за серията?
Форумите на Филипс вече проработиха...