преди 20 дни си купих philips pfl5405h... проблема е следниа телевизора не тръгва като го вклуча премигва 2 пъти червената лампичка минават 3 сек и пак премигва така...
преди 20 дни си купих philips pfl5405h... проблема е следниа телевизора не тръгва като го вклуча премигва 2 пъти червената лампичка минават 3 сек и пак премигва така...
Трябва да има някаква логична причина за това явление!!!!Да не би да си се опитвал да ъпдейтнеш????Да не би нещо по захранващата ти мрежа да не е наред????
Като го купи работеше ли нормално????Влизал ли си в сервизното???
ми нищо просто го вкучих на HDMI2 кадето ми е вързан компа свързан е с DVI - HDMI и ми изписа че няма сигнал след което изклучих и пак го вклучих и повече не изгря
пробва ли да го изключиш от контакта.....там за колко минути беше......не се сещам,за да рестартираш тв-то???
да ... абе сичко ... и даже го сложих в кашона и го занесах в сервиза и там не тръгна ония калвач ми вика че трябвало да се мери и тои не знаел ко значело като мига 2 пъти
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295625971[/time]_________________________________________________
ся седя и като погледна 1-н смотан 21 сони и ми става лошо
значи сега тв-то е в сервиза???
ако е така не се притеснявай ще го оправят,ама после да пишеш какъв е бил проблема!!!
за 1 седмица го оправиха 4 дена чакаха няква платка ... като питах маисторчето каза че сменил главната платка не че знам коя е главната ама поне телевизора засега бачка да не казвам голяма дума