Проблем с -PHILIPS 37 PFL5405H/12
Здравейте колеги,
Споделете мнението си за този телевизор и ми кажете проблем ли е следното?
В долната част на екрана /по цялата дължина на монитора, като черта/ има едно такова замъгляване...като през лупа или диоптрични очила все едно се вижда?
От какво се получава това?
Re:Проблем с -PHILIPS 37 PFL5405H/12
Дай някаква снимка в близък план.
Това на всички входни сигнали ли го има ?
Нещо не мога да кача снимката, а и едва се вижда. Изразително е на Нова тв, Бтв и когато има футбол, поне тогава се вижда по ясно и дразнещо. Долу по целия хоризонтал, абсолютно симетрична линия. Все едно е някакво увеличителни стъкло, 2 пръста широко и наложено от единия до др.край на монитора??
Има ли го и когато му подадеш сигнал от външен источник ?
Ами, аз от 2 седмици го ползвам.В този апартамент нямам никаквъ външен източник. Дай идея??
Имам в предвид сигнал от ДВД , компютър, сет-топ-бокс....Ако и в този случай я има тази лента - носи го в сервиз за ремонт.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Имам в предвид сигнал от ДВД , компютър, сет-топ-бокс....Ако и в този случай я има тази лента - носи го в сервиз за ремонт.
Ок.Ще вида тези дни да го вържа с нещо.Тук нямам никакви кабели. Защо според теб, на някой програми се вижда, на някой не?
Нека да изясним нещо. Ти ползваш в момента цифровият ефирен тунер или греша ?
Ами, да. На цифрова кабелна телевизия съм, ако съм разбрал добре въпроса
Ако си в ниските етажи /с антена в стаята или на терасата/ на жилищен квартал с високи блокове е възможно да имаш удвояване на образа. Качи си антената на покрива или стани абонат на кабелен оператор.
Като начало, попитай съседите си, дали някой от тях има ДВД и го помоли, да ти го даде/с един диск/ за 30 минути колкото да пробваш дали пак ще я има тази линия.
Не съм с антена-на цифрова телевизия съм.Представи си-тази линия е като някакво стъкло. Все едно си отрязал колкото е дължината на монитора, високо 5 см и си го наложил-от единия край до другия. Картината гледана през "стъклото" е неясна, увеличена някак си, а след като "излезе от стъклото" придобива нормален вид. Сега гледам на един филм края, където текат буквите. Като излизат отдолу са 'в стъклото и са неясни" докато като излизат веднага стават нормални.
п.п Съседи никой не познавам, че съм новодомец още ;)
Правилно ли те разбрах при някои програми я има, а при други я няма ?
Запознай се със съседите си :Drinks: и тествай. Ако пак я има лентата - в сервиза докато е в гаранция :)
За съседите ще се запозная, няма как ;))
Ами да, мисля че при някой я има /поне я виждам/, а при други я няма / не я виждам/
п.п. Възможно ли е външният източник да бъде USB? Няма субтитри, но филм ще тръгне?
Сега пуснах един филм. Няма проблеми??