Здравейте!
Онзи ден ми дойде лошата идея да си ъпгрейдна фърмуера на телевизорът ми 32PFL3060H\58, и още по-лошият късмет всичко да се скапе!
Взех една флашка на заем, защото моята я загубих, свалих си фърмуера от страницата на Philips за даденият модел, обаче вместо българската "BUL" версията, свалих английската "AEN", разархивирах я на празната флашка, бучнах я на ТВ, включих го, дадох му ъпгрейд на фърмуера може би към 10-тина пъти, защото нещо не четеше, инсталира се и когато натиснах "ОК" за да се рестартира - Телевизорът "умря"!
Телевизорът просто изгасна и не се включи. И статус лампичката не свети, все едно, че няма ток. Не може да се включи от дистанционното или по никакъв друг начин. Изключването му от мрежата не помогна с нищо. Сигурно фърмуера е скапал нещо? Не знам дали в това е проблемът, че съм ползвал английския фърмуер, а не българския. Добре, че е в гаранция и в Четвъртък ще го нося на сервиз.
Има ли някъде "ресет" бутон? На някой случвало ли му се е подобно нещо? Изобщо, има ли надежда това да се оправи?