Пускам си филма от USB-то върви си няма никакъв проблем и някой път,по което си време иска телевизора картината забива,така седи 10-тина секунди след това екрана гасне и се включва телевизията....някакви идеи ?
Пускам си филма от USB-то върви си няма никакъв проблем и някой път,по което си време иска телевизора картината забива,така седи 10-тина секунди след това екрана гасне и се включва телевизията....някакви идеи ?
Слабо му е процесочето -вземай си някакъв външен плеър и си гледай с кеф.
Ако е на едно и също място , може да е дефект/ недосвален / филм - ако е така направи му проверка през торент клиента .
Сега правя проверка,но вероятно е това което каза колегата по-горе,слаб процесор,но пък няма логика да е FullHD а да не може да изкара докрай този RIP :720p.BDRip.AC3.XviD-SHiRK
Учудвам се на наивното ти мислене и липсата на техническа обоснованост.Първоначално публикувано от galin4o0o
Доколкото разбирам, ти смяташ, че след като телевизорът ти е Full HD, това означава, че вградения му плеър трябва да плейва без проблеми който и да е Full HD рип?
Хх проблема е,че това дори не е FullHD рипТа дори мисленето ми да е така,слушам твоето мнение?
С какво може да си полезен по въпроса?
![]()
Пробвай с други рипове да не се окаже, че конкретно този е проблемен...
С какво мога да съм ти полезен... конкретно на теб с нищо след написаното от svetlio1.Първоначално публикувано от galin4o0o
Целта ми е да помогна на други, заблудени във възможностите на вградените плеъри да не си губят времето.
Проблемът е ясен, решението е дадено, оттук нататък не можеш да очакваш помощ... Един рип ще се плейва нормално, друг не. Твое е решението да приемеш, че тези, които не се възпроизвеждат като хората "не са наред" или да ти светне, че проблемът е в използвания хардуер.
Писах на Philips.bg ще видя какво ще кажат теИмам и външен Player пак на Philips...чете само XviD и картината е ужасна за това
![]()
Ами ти и за поддръжката на субтитри писа на Филипс, вместо да четеш форумаПървоначално публикувано от galin4o0o
И получи отговор, който седи тук от доста време. Друг е въпроса, че в случая няма да получиш едностранен отговор - "нашия плеър не е на ниво" и още повече ще се объркаш.