Резултати от 1 до 10 от общо 10

Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Мнения
    12
    #1

    Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    Здравейте, реших да си купя плеър и го направих - ELITE PV-4000USB. Останах много разочарован от него, МНОГО .. да не кажа, че е пълен боклук Та, първоначално си бях харесал този Philips, но момчето в Метро ме разубеди ... Нямало смисъл да купувам по-скъпо, тоя Елит бил най-най в класа до 200 лева. Да, ама - не. Закачам флашката си - не бачка, субтитрите спират на 20-тата минута ... Ее, предпочитам да дам още 20-30 лева, ама да взема нещо, което работи. Малко се отклоних от темата, за което се извинявам. Искам съвет за този Филипс и за Филипс като цяло (за DVD-тата им). Интересното за него беше, че произхода му (уж, така пише поне) е от Унгария Имам следните изисквания към плеъра: да ми чете флашката, да не спират субтитрите на 20-тата минута... Ще го ползвам на CRT телевизор, така че не ми трябва нещо кой знае какво, просто искам да си пускам DivX филми през флашката - 1-2 пъти седмично.. Това е.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Мнения
    12
    #2

    Re: Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    Така, днес го купих и още, когато го пуснах бях доста приятно изненадан, доволен, бих казал. В сравнение с ЕЛИТА: до сега не ми е прекъсвал филма (да почне да насича), субтитрите не спират, дистанционното си хваща както трябва, USB входът прочете флашката ми. Днес или тея дни ще пробвам да го флашна с преработен фърмуеър, който е направен по-добре от оригиналните (поне така твърдят хората). Иначе плеърчето го препоръчвам на всички, които искат нещо прилично до 100 лева. В момента е на промоция в МЕТРО - 92 лв., а в Техномаркета е 99 лв (не е на промоция). Ако има някой заинтересован за нещо относно плеъра да пише

  4. Novice
    Тук е от
    Aug 2008
    Мнения
    1
    #3

    Re: Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    Здравейте.И аз съм горд собственик на DVP3260 от 2 дни.Може би още не съм го разучил както трябва,но ми направи впечатление ,че когато пусна филм на оригинално DVD с вградени субтитри работи перфектно,но когато пусна мой DVD с филми свалени от "Zamunda "да речем , които също имат субтитри на бълг.,DVD-то не ги разпознава,и си гледам само картинки. .Можете ли да ми дадете съвет? Благодаря предварително.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Мнения
    12
    #4

    Re: Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    И аз съм хвърлил око на този плеъър искам да попитам как са субтитрите като размер. Също с какъв чипсет е dvd то с MTK ли е както пишат по някой форуми?

  6. Novice
    Тук е от
    Sep 2008
    Мнения
    2
    #5

    Re: Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    Е аз мога да споделя, дръвце пълно, няма филм който да съм изгледал на спокойствие, все нещо не му харесва, флашнах го както с оригинален софтуер, така и модифициран за по-големи субтитри. Резултата е все тая, като реши да изпадне в OFF, не можеш да го събудиш освен с дръпване на щепсела. Да не говорим, че ако реша да гледам сериалче през флашка, субтитрите ги пуска както му хареса, трябва да налучкаш кои са, няма значение, че името е еднакво с файла който гледам. Последния релииз на Уоли от замунда отказа да тръгне, само на превъртане виждаш картинки, на плей има звук, но картина хич. Това което ме срива обаче е че изпадането в положение Stand By няма закономерност, прави го когато си поиска, дали в началото на филма, ДАЛИ В СРЕДАТА, няма значение. На Sex and the city The movie в средата на филма изведнъж реши, че няма да я бъде и отказа да чете нататък, та жена ми си го догледа на компа. Ако някой има идея за друг софтуер с изчистени бъгове да сподели или ако има същите проблеми да пише, та да знам дали да си го нося в сервиза. Ако това е нормално за този модел, тогава не си го купувайте.

  7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005
    Мнения
    1,572
    #6

    Re: Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    Цитат Първоначално публикувано от uBoTo
    Здравейте, реших да си купя плеър и го направих - ELITE PV-4000USB. Останах много разочарован от него, МНОГО .. да не кажа, че е пълен боклук Та, първоначално си бях харесал този Philips, но момчето в Метро ме разубеди ... Нямало смисъл да купувам по-скъпо, тоя Елит бил най-най в класа до 200 лева. Да, ама - не. Закачам флашката си - не бачка, субтитрите спират на 20-тата минута ...
    Какво стана с Елита? Още ли не ти чете флашката? Ако оставим настрана проблема с дистанционното с изключително твърдите бутони и незадоволителното приемане на сигнала от него поне при мен други проблеми няма. Ако не смятаме и това че първо търси диск по подразбиране и трябва с бутон Source да му задаваш да си потърси и дали не си забил нещо на USB. Изгледал съм над 20-тина филма през флашка и досега не съм имал и един проблем със субтитрите. Размер, позиция, цветове и т.н. - за 54лв. бива? Дори не знам дали му работи DVD устройството и не се очертава и да го пробвам скоро.

    Двес се борих с един Елит със същия проблем. Оказа се че моя е със стария фирмуер и изцяло черното дистанционно и няма проблеми . Новия е с дистанционното с цветните бутони, друго меню и има проблем след 10-тина минути плейване с превъртане губи субтитрите.

  8.  
     
  9. Novice
    Тук е от
    Sep 2008
    Мнения
    2
    #7

    Re: Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    Е не, тоя Филипс си е пълен SHIT, направо ме е яд че го купих, аз отдавна мразя Филипс под всякакви форми, ама си рекох да не робувам на предрасъдъци. Е сега се опитвам да гледам Hell Ride, няма братче, засича на 14-та минута и не ебава да откине. Що? Не е ясно. Там е проблема, че НЯМА филм който да съм изгледал от край до край, то не са субтитри да се разминават, то не е звук, то не е спиране когато си поиска. Не се заблуждавайте, предишния ми DIVX player беше LG, и той пълно дърво, ама сега като гледам Филипса го изпреварва. Който иска да си го купи, ще му го шитна моментално на половин цена.

    P.S. Намерих първо новия ъпдейт за този Филипс от 08.09.2008, в който се твърди че са премахнали проблема със зависването. Разбира се субтитрите отново излетяха на майната си, но изтеглих модифициран такъв на базата на новия със доста екстри, засега добре, но Hell Ride, продължава да не иска да се плейне до края, сега пък както си гледаш изведнъж филма просто прекъсва и ме връща в главното меню. Може и да е от флашката и сега ще го проверя и това.
    Пробвах с друга флашка, засега е ОК, а да видим.

  10. Novice
    Тук е от
    Sep 2008
    Мнения
    4
    #8

    Re: Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    Здравейте, подариха ми същият Филипс. Разбира се субтитрите излизат на маймуни, когато филма е ДивХ. Има ли решение? Как да си ъпдейтна устройството, ако това помага изобщо? Пробвах да си играя с енкодинга на самият файл със субтитрите, не помогна...

  11. Member
    Тук е от
    Jan 2007
    Мнения
    469
    #9

    Re: Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    В Setup(четирите квадратчета) имаш настройка DivX Subtitle сложи го на Cirilic.Това ако е купуван от БГ.

  12. Novice
    Тук е от
    Sep 2008
    Мнения
    4
    #10

    Re: Philips DVP3260 - мнения, проблеми, препоръки

    Благодаря за отговора, от България е купуван. Ще опитам така да го оправя.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Проектори!Мнения и препоръки!
    От veszxr във форум Проектори и екрани
    Отговори: 32
    Последно: 18-11-20, 21:07
  2. 42LA620S мнения и препоръки
    От yorrick във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 17-02-14, 23:28
  3. Мнения и препоръки
    От IvO™ във форум Логически задачи
    Отговори: 202
    Последно: 25-09-12, 15:01
  4. Мнения и препоръки
    От zorbata във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 11
    Последно: 31-05-11, 15:30
  5. LG S09 AW - мнения и препоръки
    От pesho21 във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 19
    Последно: 27-12-08, 21:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе