Това за SD каналите е вярно и при мен е така има леко размазване
Това за SD каналите е вярно и при мен е така има леко размазване
Аз като се замисля тунер на телевизор не съм ползвал последните 7-8 години .....така, че сигурно си прав.
и други са забелязали:
Samsung: turn smoothing off!
Добре де, тая петиция в колко теми смяташ да я пускаш ?
Тези дни в Технополис гледах два един до друг 40" инчови Самсунг UE40F6670 и Филипс 40PFL7007K. Общо казано един и същ клас с разлика от 50 лева в полза надолу на Филипса, но с ясно визуално превъзходство. Последния има по детайлна картина и видимо по добри цветове. По черната му кристална матрица даде и по добро ниво черно. За мен между тези два модела Филипса бе по добрия телевизор, въпреки по малкото екстри.
Мерси на всички за мненията. В карайна сметка се спрях на 6100 46 инча- в общи линии основната разлика е в micro dimminga и 400 Hz в плюс на 6710 (поне това усанових аз), но се лиших от тях за сметка на по-големия екран. За сега съм доволен от телевизорчето видях облаците, за които стана дума, предишния ми TV беше Sony LCD без LED и незнаех за какво говорите не е толко дразнещо вижда се само на черен екран вечер.
При мен го има само през тунера.И то се получи след ъпдейта с firmware 1033.1.Не знам как но бих си върнал версията 1032.0
Щом е през тунера само не е болка за умиране
Напротив болка е.Дал си една сума пари за това дето ти е харесало първоначално.Но това не значи ,че с всеки ъпдейт трябва да развалят нещата.Би следвало да ги подобряват а те ги усират.Жалко за САМСУНГ.Тия какво си мислят ,че като развалят картината на моделите 2012 ще се втурна да си купя модел 2013.Аз лично ще си взема модел на друга марка..!
Здравейте аз не съм забелязъл тези петна може би не съм ги загледал ама не съм претенциозен все пак е телевизор върши работа. Има един въпрос който ме мъчи, а именно wi-fi direct. Доколкото разбрах става въпрос за безжично споделяне на файлове през мрежата, но не мога да го направя. Четох, гледах клипчета обаче йок. Значи таблета е Асус ТФ 700 , ТВ -ро е Самсунг 6100. Включвам ги намират се и се конектват. След това според инструкциите влизам в галерията наприем на таблета и шервам файлвам и от менюто избирам да го прати през wi-fi direct. Обаче след като затворя менюто с настройките на wi-fi direct на таблета и връзката се разпада като че ли и нищо немога да пратя. Друг въпрос който имам е приложение All share, което имам в ТВ-то няма проблем да го ползвам с PC-то под WINDOWS, обаче с смартфон и таблет немога, защото няма приложение All share за Андроид. Има ли някакво алтернативно което върши същата работа или задължително трябва да имам смартфон и таблет самсунг за да ползвам това приложение.
За андроид може да ползваш iMediaShare
Пробвай да откачиш ТВ ако ти е свързан с рутера и тогава пробвай wi-fi directa
Не става с този wi fi direct. Значи като ги свържа и пробвам да пратя файл, но не става. Доколкот разпрах има едно Апс за връзка през wi-fi когато няма wi-fi direct на другото устройство с него става. Като пусна него таблета ми намира ТВ-то се едно като рутер и се кънектва към него и става. Обаче през wi-fi direct неще. Намират се пише че са свързани и като пратя файл пише трансфер фейлд. Трябва ли да включа тв-то в някакво меню или някое копче, за да почне да приема или както си пуснат на някой канал трябва да почне да приема файла.