Обмислям да купувам тия дни въпросния модел Philips 32PFL4308H , ако може да споделите мнение или да ми препоръчате други алтернативи, не държа да е 3D, а просто да предава добре и да е качествен.
Обмислям да купувам тия дни въпросния модел Philips 32PFL4308H , ако може да споделите мнение или да ми препоръчате други алтернативи, не държа да е 3D, а просто да предава добре и да е качествен.
SONY KDL-32W650ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 32LN575S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-32F5500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Според теб това по-добрият вариянт ли е? Аз също съм се насочил към тези двата модела, но не мога да реша кой да е. Доста изчетох и има много мнения, но по-скоро са общи към марките, а не към конкретни модели. За тези двата не намерих мнения честно казано, който да са обосновани ( за Philips-a не намерих нищо).
Колега , само като инфо , имай впредвид че Самсунга е модел 2012 и възможно да са мостри . Определено Самсунга е по-добрия вариант в сравнение с Филипса .
Да, и на мен ми се струва, че самсунга е по- добър вариант, но все още не мога да реша. Утре на място ще видя кой от двата предава по- добре и ще реша на място.
В магазина може и да не забележиш разлика , понеже пускат рекламни клипове и са включени доста подобрители на картината на самите ТВ-та . Искай да ти пуснат телевизия и си носи някаква медия ( филм , клип , снимки , музика ) на флашка .
Само ако може да споделиш тук впечатленията си, защото в Пловдив мисля, че го няма и не мога да го видя на живо, и ако го искам ще трябва през нета да го поръчам. Та ако може си сподели мнението, а ако някой друг има наблюдения ще му бъда благодарен. Видях PHILIPS-а и като, че ли не ме впечатли много и като дизайн и като картина, въпреки че вървеше рекламен клип, но да кажем, че се дължи на някакво донастройване.
И аз се колебая между двата модела, кажи избра ли модел. На Филипса ми харесва, че има пауза за запис на предаване. Но картината е най-важна.