Отговор: Philips телевизори 2015
Проблема е Булсат със сигурност, а и те нямат хд канали пожизнено. Направи експеримент да настроиш ефирната, и бнт к1 и бнт хд има. Поне да изключиш качеството на получавания сигнал. И след ъпдейт със сигурност картината не се променя, със сигурност... Не си скапвай машината с проби даунгейд.
Цитат:
В понеделник, 15 юни, ще правим актуализация на работа на нашия SmartTV Portal.
от 3 часа сутринта CET нататък до 12am на App Галерията няма да бъде на разположение.
Всички останали услуги ще бъдат достъпни.
Thomas
Portal Update - 15. June
Абонат съм на Була и до сега нямам никакви оплаквания от качеството. На моите Филипси SD изглежда като HD, а самото то като 3D. Да, вярно е - обработката и ъпскела на Филипс го прави сигурно.
При сегашното качество на повечето им СД канали няма как да ти e добра картината на какъвто и да е тв с размер над 26" - пусни си примерно бтв екшън на някой мач и пак да си поговорим за качество ...
Здравейте, отново имам леко идиотски въпрос Имаше ли опция откъде да си променя размера на субтитрите ? Мисля, че имаше, но не мога да я открия из менютата...тв-то е от 2013год..
Аз имам от 12,13 и 14 г. 3 броя, не знам да има подобна опция. 7-9 серия може би...
Ееее, това вече си е подарък!
PHILIPS 48PFS6909
Искам да попитам за един модел, който ми привлича вниманието - Philips 40 PUS6809/12? Не разбирам от телевизори, ама гледам 3D, 4K ULTRA...... Някакво мнение, заслужава ли си или не?
Според мен не си заслужава. 4К в среден клас телевизор. Иначе Филипс имат наистина хубава картина на SD каналите (за Full HD имам предвид).
Philips 40 PUS6809/12 - не си заслужава! Много е далече и всички подобни евтини моделчета на всички марки, когато говорим за 4К. За този формат търсете телевизори след 2016!!!
Бихте ли дали обосновано мнение защо не става Philips 40 PUS6809/12 ? Притежавам въпросният модел и нямам никакви забележки към работата му до момента (3 месеца). Единственият ми проблем е бил със обновяване на софта (описан е и по рано в темата). Основно се ползва със андроид смарт плеяр и цифрова телевизия. За мен е идеалният размер за гледане от около 3 метра. При гледане от близо ги няма ония назъбени пиксели като на големите екрани. Моят съвет към колегата запитал за телевизора е да го види на място в магазина и да прецени сам.
Здравейте, от една седмица съм горд собственик на 40pfs6609/12. Доста почетох из форумите преди да го взема. И реших да споделя своето мнение за телевизора. Както много други колеги казват картината и 3Д са перфектни, амбилайта е супер, звука също. Иначе менюто му е малко "странно" и бавно (но като му свикнеш не е проблем, а и все пак съм го взел да гледам телевизия а не да се ровя в менюта) и смарт функции (за това си има компютри), който държи на тях това не е неговия телевизор. Ползвам времето (има за моя град) и Youtube - стават, другите не съм ги ползвал.
Първата работа след покупката беше да му сложа последния ъпдейт, през Wi-Fi, никакъв проблем.
Сигнала на телевизора го подавам от Булсат през HDMI (ползвам този от комплекта който е 1.3). Добро качество на картината. За гледане на филми съм избрал два варианта:
- външен хард Seagate 2Т - телевизора чете fat 16, 32 и NTFS, засега никакви проблеми с mkv и субтитри, автоматично открива 3Д, каквото съм пробвал всичко тръгна (без 3Д субтитрите, затова минаваме на втори вариант);
- от лаптоп - HDMI кабел 1.4 на Филипс - каквото успееш да пуснеш на компютъра това се вижда на телевизора. Само 3Д не се разпознава автоматично и трябва от дистанционното да го нагласиш.
Клипа с японката го изкара добре (без замазване), само че е без звук.
Перфектният телевизор за мен.
P.S.: И да не ми завидят другите :) и аз имам проблем: при мен проблема е свързан с позицията за гледане на 3Д (прав пред телевизора е добре, но като седна сигнала се губи), свързах се с центъра за обслужване - предложиха ми да изпратят нови очила, сега чакам.
Цитат:
Първоначално публикувано от
krasio_79bs
Бихте ли дали обосновано мнение защо не става Philips 40 PUS6809/12 ? Притежавам въпросният модел и нямам никакви забележки към работата му до момента
ти може и да нямаш аз пък имам
- няма как да видиш всички предимства на UltraHD картината при този малък диагонал - трябва ти поне 65"
- интерфейсът му не поддържа 3840р / 60Hz
- смартът му е пълна трагедия
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
ти може и да нямаш аз пък имам
- няма как да видиш всички предимства на UltraHD картината при този малък диагонал - трябва ти поне 65"
- интерфейсът му не поддържа 3840р / 60Hz
- смартът му е пълна трагедия
И това прави ли го по лош сравнение с другите 40 инчови филипси? Смарта им по добър ли е?
Ултра все още е далечен от нас формат. Спор няма в това. Но пък дори само заради това ,че не се виждат зърнисти пиксели ми е достатъчно.
За това и посъветвах да се виси на място и да си прецени сам. Принципно не съм чувал за перфектен телевизор. Всички имат по някоя забележка.
Краси в случая говорим само 4К! Нямало е никакъв смисъл да си го купуваш с тази резолюция на панела за да гледаш 720х576. Нали ти е ясно какво става с ъпскела?