Здравейте, закупих си вече този модел на Филипс и се опитвам да го разучавам. Някой имал ли е досег с този модел, че дори няма ръководство на български.
Моля споделяйте.
Здравейте, закупих си вече този модел на Филипс и се опитвам да го разучавам. Някой имал ли е досег с този модел, че дори няма ръководство на български.
Моля споделяйте.
благодаря за файла,
а дали има вече някой който ползва телевизора?
Първите ми часове гледане ме впечатлиха положително. Имам предвид само картината и звука. За цената си е перфектен.
Не намерих никакви отзиви за модела и затова търся мнения ако някой вече го притежава. Просто не мога да повярвам че може на такава ниска цена да има такава картина. Може би аз не съм толкова "разбирач" и за това ми харесва.
Съдейки по отзивите ти - това е първият ти LCD телевизорТова е бюджетен модел.
Да, първият е. Първоначално исках с множество смарт възможности, но постепенно осмислих че все пак телевизора е основно за гледане. Избирайки между водещи марки установих че проблемите им са поради смарт възможностите. На края реших че по-добре да си взема голям екран с хубава картина на половината от цената на малък екран с множество смарт възможности.
Вероятно хората който го притежават въобще не подозират за нашият сайт за възможността да се изказват мнения било то положителни или негативни. Може би си гледат големият екран, пият си ракията и въобще не се занимават с херцове, процесори, опресняване на картината, ъпдейти и прочие![]()