Някой с Андроид Филипс да каже върви ли му апликацията на булсатком и дали е оптимизирана за андроид ТВ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Преглед за печат
Някой с Андроид Филипс да каже върви ли му апликацията на булсатком и дали е оптимизирана за андроид ТВ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не върви на андроид тв. Имам тв бокс на друг телевизор който не е смарт, там върви, но на филипс не излиза в маркета.
Инсталирайте си аpk.фаил https://apkpure.com/bulsatcomtv/eu.s...dia.com.bulsat
А от комп./лаптоп пробвали ли сте да го инсталирате
https://play.google.com/store/apps/d...dia.com.bulsat
Kasap , с какъв модел телевизор сте и как сте инсталирали приложението?
На моя 55PUS7600 (АндроидТВ 5.1) през ГугълПлей на компютър позволява дистанционно да се инсталира приложението (дава, че е съвместимо с всичките ми устройства, вкл. тв).
Как се инсталира дистанционно?
здравейте.Имах Samsung smart tv,но първо му изгоря панела.За щастие един месец преди да изтече гаранцията,така че всичко беше безплатно.Сега му изгоря подсветката ,смениха я с чисто нова за 140 лева,и не можа да изкара и една седмица.Както и де е...Купих Philips 50PUS7303/12.И сега към проблема ми.Инсталирах си приложението на Булсатком от гугъл плея.Логвам се в профила си и всичко тръгва идеално,до момента ,в който превключа каналите.Изчезва ми картината и остава само говор на определени канали ,като канал 1,бтв и т.н.Два пъти ресетвах на фабрични настройки и тръгват нещата ,но до следващата смяна.Забелязах също така че нямам и канали за възрастни,които нармално бяха на 800+.Моля за съвет и за помощ,ако някой е имал същият проблем,или знае нещо по въпроса.Благодаря предварително на всички.
p.s. май донякъде се реши проблема.След поредната преинсталация го оставих цяла нощ изключен от контакта,а не за 5-10 минути.Но сега от време на време ми излиза :този видеоклип не може да се пусне. или нещо подобно и отново само от диспечера на приложения само изчистване на всички данни и кеша оправя работата.Каналите за възрастни все още ги няма.
Здравейте, и аз имам същия проблем с приложението на Булсатком. Телевизора ми е Philips 50PUS7363 и засега проблема го оправям, като вадя щепсела от контакта. Все си мисля, че проблема е в приложението, а не в тв.
Здравейте,аз нямам проблем с приложението на 50 PUS7303 винаги излизам с back бутона от него на HBO GO имах проблем като го затварях с home бутона и оставаше да работи на фонов режим.
Приложението е изключително скапано и бъгаво и няма оправия. Имах проблеми на стария тв, сега с новия е същото. След определено време като се гледа и нещо се бъгва и забива и дава черен екран и няма спасение.
@ perumen, това, за което говориш за хоум бутона на аппа на булсат го бях открил още миналата година няколко дни след като го инсталирах за първи път. Ако се излезе с хоум бутона или директно се изключи тв, приложението си остава активно и си е вързано със сървъра и черпи трафик и си работи. Тогава си направих труда да пиша на авторите на приложението, хсмарт медия или нещо подобно, и им обяснявам, така и така, не се затваря, остава активно и т.н. Викат не е възможно, то си стои в бекграунд само. Пратих им скрийншоти от рутера ми как ако не се излезе с бек бутона черпи трафик и то 10-15 мин. поне толкова тествах. Съгласиха се, пратиха ми бета, викат тествай. Тествах, беше ок и с трите бутона се затваряше. След това я пуснаха и в гугъл плея. Обаче след няколко версии пак я прецакаха и така ... А забиването и черните екрани си останаха.
Ако не вградят някакъв лог за грешки в самото приложение с възможност да им се праща директно, няма как да го оправят. Но може да им се пише, може и да стане нещо. То ако никой не им пише за грешките как да разберат?
Май стигнах до някакво решение. Първо инсталирах андроид 7.0 на телевизора, и след това и предната версия 1.2.2 на приложението. За сега върви нормално и до момента не ми е забивало, черен екран, или нещо друго. Има пък други недостатъци но засега ще карам така.
Знаете ли шорткътите на това приложение с дистанционното ? За епг, записи има ли, филмотека като на истинският бокс ?