Отговор: Питане за Philips 49pus8303
И при мен тази сутрин нямаше звук. Нито на телевизия, нито на you tube. Оправи се без рестарт, а само като го загасих и включих отново от дистанционното.
За проблема с раздвояването на дист. и при мен се случи преди няколко дни и не можеше да се сдвои. Оправи се след рестарт от контакта, но за всеки случай после сложих и нови батерии.
Има нов софтуер, актуализирахте ли ?
TPM171E _ 107.001.038.000 – Date: 2019/06/26
- Android Oreo 8.0.0 based software - Improvements for translations
- Updated Audio Quality for 9104
- Fix for RC firmware upgrade issue and pairing not working
- Fix for Ambilight settings are not stored after restart
- Fix for Google cast issues (casting is suddenly interrupted or not started)
- Fix for DTS TruVolume output level drops over time
Не съм го инсталирал, ще чакам отзиви
п.с като цяло съм много доволен от телевизора, купих го малко със страх предвид марката, но сега знам, че и следващоя ще е пак филипс, тоя амбилайт е направо уникален
Инсталиран е още миналия месец.
Нямам забележки.
Здравейте, досега нямах никакви проблеми с телевизора, но от два дни нещо му стана, ще съм благодарен, ако ми помогнете. Първо да кажа, че проблема е, че не възпроизвежда видео на ютуб, а на фюжъна и други приложения за видео има само звук, пак без картина. Ако го рестартирам от контакта се оправя, но след известно време пак спира. Не знам има ли нещо общо с проблема, но малко преди да се появи проблема изтрих кеша на андроида (така правя на телефона си). Не искам да преинсталирам телевизора, защото има коди, морфеус и др програми за видео
Sent from my HMA-L29 using Tapatalk