Някой знае ли начин да спрем досадните реклами в Youtube на PHILIPS 50PUS7363.За телефони има няколко приложения,дори и за НЕрутнати,но на телевизора не стават.Благодаря предварително.Оооо,забравих -"ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ".Бъдете живи и здрави.Хубав ден.
Някой знае ли начин да спрем досадните реклами в Youtube на PHILIPS 50PUS7363.За телефони има няколко приложения,дори и за НЕрутнати,но на телевизора не стават.Благодаря предварително.Оооо,забравих -"ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ".Бъдете живи и здрави.Хубав ден.
<- Забелязахте ли точката след COM. ,така се гледа без реклами
Тук точката я няма и има реклами
или YT Vanced
А има ли начин през приложението в OS на TV да се заобиколят рекламите?
Примерно на WebOS на LG.
Аз като си превъртам клиповете и реклами посто не ми се появяват много често. Но в началото на клиповете просто подивявам.
На всичкото отгоре са с поне да пъти по-силен звук от нормалното.
За телевизори най доброто е SmartYoutube.
За да не отварям нова тема,ще попитам тук,как може да се подреждат клиповете по дата на качване.Става въпрос за youtube - приложението вградено в Philips.
Реклама 1час и 5 минути (някаква проповед), това пък минава всякакви граници. Бен 10 бях пуснал от телефона на телевизора, разните там реклами на онлайн магазин да ги преживее човек, но 1 час глупусти насред анимация за деца.....да им п*кам на изкуственият интелект.
Аз тубата я ползвам да слушам музика, не да я гледам.
Пускам от компа, през усилвателя ...
Забелязах, че ако клипа се минимизира ( и на монитора съм дал да угасва след минута- не знам дали има значение), реклами почти няма!
На 5 песни веднъж прицъква на тубата някакъв рекламен за 3сек и толкоз.
Щом гледаш от компа си инсталирай адблок и няма да ти излизат реклами. Например uBlock Origin.
Ползвам SmartYoutube и съм доволен,но забелязвам липсата на 4К клипове.
Днес спря да ми работи с Pro Main launchera ?
ПП Днес сутринта пак работи, не знам какъв е бил проблемът, че не зареждаше клиповете в този режим.
Този пост е редактиран от oldgraf; 03-04-21 в 10:28.
Не работи на моя телевизор това SmartYoutube.
На същия разработчик има смарттюб некст, пробвайте него. Има дори в настройките, по време на клиповете, да прескача шапките и рекламите от този който е правил видеото, не тези които ютуб пуска.
https://github.com/yuliskov/SmartTubeNext/releases
Той си е написал за SmartYoutubeTVThis app is no longer updated.
For a better YouTube experience on Android TV check out SmartTubeNext