Здравейте приятели !
От няколко телевизора 50pus7363 се актуализира до ахдроид 8 и проблемите започнаха.
Може ли по някакъв начин да се върне на андроид 7.
Моля за помощ.
Здравейте приятели !
От няколко телевизора 50pus7363 се актуализира до ахдроид 8 и проблемите започнаха.
Може ли по някакъв начин да се върне на андроид 7.
Моля за помощ.
Първо пробвах с ресет,но си остава на android 8.Прочетох темата за връшане на стар фърм.,но незнам как да създам MBR дял.Другото,което ми се опъва е как да разбера кой фърм е за моят ТВ и с коя операционна система е.Ще съм признателен за малко помощ.
Благодаря!
Става въпрос дали след като направи ресет новият андроид не заработи както трябва ? Обикновено това им е проблема.
За да не отварям нова тема,ще пиша тук.Става въпрос пак за 50pus7363 ,но този път с HDR.Опцията за HDR+ не е активна (стои в сиво).Някой знае ли как се активира този режим.
Този пост е редактиран от cosera; 11-08-21 в 14:36.
Мисля, че като пуснеш такова съдържание , ще се активира.
Да, и при други марки и модели HDR менюто е достъпно само, когато се пусне такова съдържание.
За да съм по конкретен става въпрос за булсатското приложение "fusion" и по точно канал "eurosport 4K".По време на олимпиадата нямаше никакъв проблем с картината.Но преди това и сега открива HDR сигнал и картината е някакси по бледа и грозна.Все едно телевизора не може да я обработи.Та мислех,че с тази настройка може нещо да се подобри,но като пусна приложението и канала и вляза в настройки на картината въпросната настройка пак е сива.
Този пост е редактиран от cosera; 11-08-21 в 14:36.
Олимпиадата се излъчваше в HDR , предоставен от японската телевизия, а сега е от незнайни източници и качеството сигурно е по-зле.
Нищо подобно. Аз гледам булсатското приложение през андроид бокс и картината на Евроспорт 4К кърти цветово без значение, дали е Олимпиада, Уимбълдън и колоездене.
4к и hdr не е едно и също нещо. Леко се съмнявам в наличието на масов hdr тв сигнал у нас.
Този пост е редактиран от VanDan; 12-08-21 в 23:57.
Проблема е с приложението и по-старите модели тв (като моето Сони 2015г) - при подаване на сигнала от външен източник ако тв поддържа адекватно ХДР по HDMI (гореспоменатото Сони така и не получи такава поддръжка, а само на вградения му УСБ плеър) обикновено всичко е ОК.