Първоначално публикувано от
Aries
Здравейте, днес взех въпросния телевизор и първите ми впечатления не са особено приятни. Имах малко време да го настройвам и мисля че още не съм свършил.
Първото нещо което ми направи лошо впечатление е разположението на половината входове-отстрани и отдолу.Ако телевизора се окачва на стена може и да са удобни тея отдолу но при положение че модела е с тристранен амбилайт, крачета колкото пръст и е ориентиран към разположение на шкаф е доста неудобно.
Много трудно се свързва сателитен кабел с фконектор на резбата на тюнера. И тука се появи първия ми проблем за който търся решение. Телевизора сканира ефирната телевизия, но не иска да сканира сателит. Менюто с настройка на сателит е много смотано и не позволява ръчно сканиране. Има сигнал на сателита но не иска да извади нищо. Сканирането е с 0 канала и дори не може да се избере сателит. Не знам какъв е проблема
Свързах PS5 на единия от 120hz HDMI и нещо не съм особенно очарован. Тая честота още не съм я подкарал.
Като цяло за настройки са дразнещи и това в комбинация със зле проектирано дистанционно направо влудява.
Вероятно когато всичко се настрои ще е по удобно.
Някой ако има предложение за проблема със сателитния тюнер ще се радвам да даде съвет.Ако ъплоудна каналите от друг телевизор дали ще има резултат?
Ще споделя повече утре когато имам повече време
Изпратено от моят SM-T515 с помощта на Tapatalk