Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 66 от 101 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2012

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени

Покритието е гланцово, но със залепен антиотражателен филтър.
    Eдин вид за светло помещение.

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Светльо понеже спомена в един по-стар пост за осезаема разлика в картината на EH5450 и D5500 та и аз имах възможността да ги наблюдавам един до друг вчера но не открих разлика! Единствено синия цвят на по новия модел беше леко по блед (не така наситен) но това го отдавам на настройка... На новия модел (40 инчов) забелязах в долния десен край затъмнение покрай рамката...

4. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Светльо понеже спомена в един по-стар пост за осезаема разлика в картината на EH5450 и D5500 та и аз имах възможността да ги наблюдавам един до друг вчера но не открих разлика! Единствено синия цвят на по новия модел беше леко по блед (не така наситен) но това го отдавам на настройка... На новия модел (40 инчов) забелязах в долния десен край затъмнение покрай рамката...
    В крайна сметка какво ти е мнението за този EH5450 ? Става ли като картина - би ли си го купил. И като цяло в сравнение с D5500, предполагам като по нов модел сигурно има някои екстри и/или подобрения ? Горе долу съм се ориентирал към този модел и наистина всяко мнение ще ми е полезно !

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Повече гледах D6500/6100 и ES6710/6800 поставени един до друг /D5500 беше леко встрани ,но важи и за него/ и на ХД материал новите направо ме "загубиха" като клиент - просто детайлност и дълбочина с матов /полуматов панел не се връзват . За мен е тотален гаф от страна на Самсунг - поне в 6800 трябваше да оставят Ultra Clear Panel-а / то пък тогава кой ще купи 7000/8000 ... / Както и да е , бюджета се сви неочаквано ,а и активното 3Д се оказа проблем за жената и поръчах 47LM660 - утре чакам да ми го доставят и ще дам отзиви /а и след 2-3 години се очертава да минаваме на олед тв .../

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Такааа, да споделя проблемите при моя 40ES6100.Дистанционното - проблема е ,че трябва да се наасочва точно към окото(долен десен ъгъл). Не мога да намеря оптималните настройки за гледане на футбол. При по далечен план на играчите, силуетите размазват - някакви идеи и предложения.Други косури за сега на съм му открил...

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако гледаш СД сигнал /особено БТ телевизия/ - няма как да са идеални малките обекти ,а повишаване на остротата и системите за подобрение води до други проблеми. ХД му е майката .

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

ХД му е майката ме сеща за един виц дето концерт на Мадона се гледал само на хай деф, защото, за да гледаш и слушаш Мадона, трябвало или да си хай (надрусан) или деф(глух).

11. Тук е от
    May 2012

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Има ли собственици на 46ES6530 и проверявали ли сте с какъв панел е /+ ver.1,2,3 /? hristoslav2 има ли пряка зависимост /в ES6 моделите/ между поставяната матрица и номера изписан на етикета - напр. ver. 1 - Samung ,ver.2 - AUO и т. н. ?
    Аз съм с такъв телевизор. На етикета е изписано ver. 2, а матрицата е SAMSUNG.

П.С. Някой да има представа, къде мога да намеря подробни настройки за неговото калибриране?!

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tzatziki
    П.С. Някой да има представа, къде мога да намеря подробни настройки за неговото калибриране?!
    http://www.televisioninfo.com/conten...alibration.htm

13. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Благодаря за линка! За съжаление, тези настройки са по-скоро базови.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте! Скоро си взех UE5508000. Имам досаден проблем с него. Каквито и настройки да му правя по картината (например променям я от Динамичен режим на Стандартен) се връщат обратно когато изключа телевизора или дори след известно време гледане. Подобен проблем с настройките на звука нямам. Като натисна бутонът Info ми излиза нещо от сорта "Демо магазин", да не би заради това да е проблема? Търсих по настройките и не успях да разбера от къде се изключва. Благодаря предварително на отзовалите се!

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от ASA9
    Здравейте! Скоро си взех UE5508000. Имам досаден проблем с него. Каквито и настройки да му правя по картината (например променям я от Динамичен режим на Стандартен) се връщат обратно когато изключа телевизора или дори след известно време гледане. Подобен проблем с настройките на звука нямам. Като натисна бутонът Info ми излиза нещо от сорта "Демо магазин", да не би заради това да е проблема? Търсих по настройките и не успях да разбера от къде се изключва. Благодаря предварително на отзовалите се!
    Потърси на 1-ва страница за "След XX минути се връщат заводските настройки. Какъв е проблемът?"

17. Тук е от
    Jun 2012

Благодаря за инфото ! Оправи се !

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Здравейте,някой може ли да ми каже,моя тв дали може да изкара 5.1 звук през оптичния си изход.Тв-то е Samsung UE37D6510 3D.Мерси

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 66 от 101 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе