имам самсунг 3д 6530 ,от една семдица ми из4езнаха субовете когато гледам филм през share managera , когато пусна филм не ми дава активни настройките на субовете.някой може ли да помогне
Да
Не
имам самсунг 3д 6530 ,от една семдица ми из4езнаха субовете когато гледам филм през share managera , когато пусна филм не ми дава активни настройките на субовете.някой може ли да помогне
Ха - нов модел...7207
http://avgold.ru/Samsung_ue-40es7207...ung%2040ES7207
http://www.ultra-tv.ru/3d13led/samsung/ue-40es7207.htm
Ultra Clear Panel -няма
Няма камера (не гледайте снимката)
Micro Dimming - без про,
3д звук няма
жестов контрол и разпознаване на лица - няма
Smart Evolution - няма
Сравнение 7000 - 7207 - 7507 /завършващите на 7 имат DVB-T2 тунер/
http://www.samsung.com/ru/consumer/t...UE46ES7507UXRU
Два тъпи въпроса, но не мога да се оправя:
1.) Как се избират/сменят Favorites каналите с дистанционното ? (понеже ми натрупа телевизионни и много радио канали наедно (общо около 165), като доста от каналите са бози, които така или иначе няма да гледам), реших че спасението е в ползването на Favorites. Та намерих как се правят и си създадох 3 групи канали (новини+филмови, музикални и научнопопулярни), но проблема е че така и не мога да видя, как след това да ги пускам/сменям с дистанционното ?!?!? )
2.) Четох, че има "подсветка" на дистанционното за да се виждат бутоните вечер и даже бутон за включването му. Как става това/ кой е бутона ?
Телевизора е 40EH5450.
Благодаря предварително !
Бутона ти е най-горе в дясно.
Най-горе в дясно ми е SOURCE бутона, с който се сменя източника на сигнала - TV/HDMI/USB и т.н...Първоначално публикувано от feikot
За твоя модел телевизор няма подсветка на дистанционното. Моя телевизор както ти писах е същия модел, но 32".
Виж и опитай функциите за предпочитани в ел-ното ръководство от 44 стр. напред.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340604411[/time]_________________________________________________
Поразръчках дистанционното пред телевизора и открих следното:Първоначално публикувано от Van Basten
Както пишеш, че си си създал 3 групи с "предпочитани" от дистанционното натискаш бутона "ch list" (в средата м/у волумето и смяна на програмите) и там в менюто което ти отваря със стрелки > < си сменяваш горе в заглавието на списъка и стигаш до желания от тебе списък. После вече е лесно от там да си избереш канала. Успех.
Благодаря izashev !!!
Знаех си, че трябва да е нещо лесно и елементарно.... предполагам щях да го намеря, но ми спести усилия и вероятно малко нерви....
Иначе това с подсветката на дистанционното (т.е. липсата на такава) е кофти измислено... гледал съм даже някакви дървени NEO-та, които са с приятно светещи и функционални дистанционни...
Да добавя, че днес онлайн през мрежата ъпдейтвах софтуера на UE32EH5450W(моя си де), но съществена разлика не открих. Даже това го направих по съвет на консултант в ТП, че така може би ще ми тръгне и жичната мишка за сърфиране в браузера. Да ама не стана. Новата версия е 1021, а предишната закупен както си беше 1011. Значи все още си иска безжична мишка.
да еднакви са ,даже филми които съм гледал преди 1 месец сас субове сега не ги дава.много странно ако някой може да помогнеПървоначално публикувано от feikot
Направи му нулиране на заводските настройки и после пиши какво е станало.Първоначално публикувано от vladi8008
След известно боравене с телевизора, да си коригирам първата забележка, за да не заблудя без да искам някой бъдещ потребител... Оказа, че е тегаво превъртане с последните 2 реда на дистанционното, които са наистина "посветени" на работа с плеъра... Но през "TOOLS" има фунцкия "Time search" с която много лесно и бързо се превърта, стъпките са през 1 минута, но със задържане на бутона наистина мигновено можеш да отидеш на средата на филма или където искаш... В интерес на истината се оказа много приятно и лесно предвижването из филма... така че - игнорирайте първоначалното ми мнение !Първоначално публикувано от Van Basten
Трябва да добавят да помни докъде си гледал при последното спиране защото колкото и да е лесно превъртането е досадна работа.
Че той моя стария 40В750 помни и при включване на същото устройство /флашка ,HDD/ със същия файл пита дали да продължи от мястото до където е гледан. Ако новите модели не помнят е много странно и глупаво.
В650 също помни и може да продължава. Колкото по-нови май по-зле ама нали трябва да се продава нещо.