Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 74 от 101 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

имам самсунг 3д 6530 ,от една семдица ми из4езнаха субовете когато гледам филм през share managera , когато пусна филм не ми дава активни настройките на субовете.някой може ли да помогне

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ха - нов модел...7207
    http://avgold.ru/Samsung_ue-40es7207...ung%2040ES7207
    http://www.ultra-tv.ru/3d13led/samsung/ue-40es7207.htm
    Ultra Clear Panel -няма
    Няма камера (не гледайте снимката)
    Micro Dimming - без про,
    3д звук няма
    жестов контрол и разпознаване на лица - няма
    Smart Evolution - няма

Сравнение 7000 - 7207 - 7507 /завършващите на 7 имат DVB-T2 тунер/
    http://www.samsung.com/ru/consumer/t...UE46ES7507UXRU

http://smart-tv-home.ru/

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от vladi8008
    имам самсунг 3д 6530 ,от една семдица ми из4езнаха субовете когато гледам филм през share managera , когато пусна филм не ми дава активни настройките на субовете.някой може ли да помогне
    Имената на файловете еднакви ли са ?

5. Тук е от
    Oct 2006

Привет,

Два тъпи въпроса, но не мога да се оправя:

1.) Как се избират/сменят Favorites каналите с дистанционното ? (понеже ми натрупа телевизионни и много радио канали наедно (общо около 165), като доста от каналите са бози, които така или иначе няма да гледам), реших че спасението е в ползването на Favorites. Та намерих как се правят и си създадох 3 групи канали (новини+филмови, музикални и научнопопулярни), но проблема е че така и не мога да видя, как след това да ги пускам/сменям с дистанционното ?!?!? )

2.) Четох, че има "подсветка" на дистанционното за да се виждат бутоните вечер и даже бутон за включването му. Как става това/ кой е бутона ?

Телевизора е 40EH5450.

Благодаря предварително !

6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Бутона ти е най-горе в дясно.

7. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Бутона ти е най-горе в дясно.
    Най-горе в дясно ми е SOURCE бутона, с който се сменя източника на сигнала - TV/HDMI/USB и т.н...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени

За твоя модел телевизор няма подсветка на дистанционното. Моя телевизор както ти писах е същия модел, но 32".
    Виж и опитай функциите за предпочитани в ел-ното ръководство от 44 стр. напред.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340604411[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Van Basten
    Привет,

Два тъпи въпроса, но не мога да се оправя:

1.) Как се избират/сменят Favorites каналите с дистанционното ? (понеже ми натрупа телевизионни и много радио канали наедно (общо около 165), като доста от каналите са бози, които така или иначе няма да гледам), реших че спасението е в ползването на Favorites. Та намерих как се правят и си създадох 3 групи канали (новини+филмови, музикални и научнопопулярни), но проблема е че така и не мога да видя, как след това да ги пускам/сменям с дистанционното ?!?!? )

2.) Четох, че има "подсветка" на дистанционното за да се виждат бутоните вечер и даже бутон за включването му. Как става това/ кой е бутона ?

Телевизора е 40EH5450.

Благодаря предварително !

Поразръчках дистанционното пред телевизора и открих следното:
    Както пишеш, че си си създал 3 групи с "предпочитани" от дистанционното натискаш бутона "ch list" (в средата м/у волумето и смяна на програмите) и там в менюто което ти отваря със стрелки > < си сменяваш горе в заглавието на списъка и стигаш до желания от тебе списък. После вече е лесно от там да си избереш канала. Успех.

10. Тук е от
    Oct 2006

Благодаря izashev !!!

Знаех си, че трябва да е нещо лесно и елементарно.... предполагам щях да го намеря, но ми спести усилия и вероятно малко нерви....

Иначе това с подсветката на дистанционното (т.е. липсата на такава) е кофти измислено... гледал съм даже някакви дървени NEO-та, които са с приятно светещи и функционални дистанционни...

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Да добавя, че днес онлайн през мрежата ъпдейтвах софтуера на UE32EH5450W(моя си де), но съществена разлика не открих. Даже това го направих по съвет на консултант в ТП, че така може би ще ми тръгне и жичната мишка за сърфиране в браузера. Да ама не стана. Новата версия е 1021, а предишната закупен както си беше 1011. Значи все още си иска безжична мишка.

12. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Имената на файловете еднакви ли са ?
    да еднакви са ,даже филми които съм гледал преди 1 месец сас субове сега не ги дава.много странно ако някой може да помогне

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vladi8008
    да еднакви са ,даже филми които съм гледал преди 1 месец сас субове сега не ги дава.много странно ако някой може да помогне
    Направи му нулиране на заводските настройки и после пиши какво е станало.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от Van Basten
    Ами, след немалако зададени въпроси тук във форума (благодарности за отговорите) да се похваля и споделя първи впечатления от телевизора, които си взех.

Samsung 40EH5450
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40eh5450
    Взех го за 929 лв. с карта за остъпка, иначе промоционалната му цена в 999 лв.

Неща, които не ми харесват.
    1.) превъртането на филм с плеъра... доколкото разучих има 3 скорости за превъртане напред и назад, но си е загуба на време и тегаво.... не можеш например да прехвърлиш на 1 ч. от филма бързо или обратно - да върнеш в начален момент. LG-то което пробвах, правеше това доста по-добре, все едно работиш с плеър на компютъра.
    2.) .....
    След известно боравене с телевизора, да си коригирам първата забележка, за да не заблудя без да искам някой бъдещ потребител... Оказа, че е тегаво превъртане с последните 2 реда на дистанционното, които са наистина "посветени" на работа с плеъра... Но през "TOOLS" има фунцкия "Time search" с която много лесно и бързо се превърта, стъпките са през 1 минута, но със задържане на бутона наистина мигновено можеш да отидеш на средата на филма или където искаш... В интерес на истината се оказа много приятно и лесно предвижването из филма... така че - игнорирайте първоначалното ми мнение !

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Трябва да добавят да помни докъде си гледал при последното спиране защото колкото и да е лесно превъртането е досадна работа.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Че той моя стария 40В750 помни и при включване на същото устройство /флашка ,HDD/ със същия файл пита дали да продължи от мястото до където е гледан. Ако новите модели не помнят е много странно и глупаво.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2011

В650 също помни и може да продължава. Колкото по-нови май по-зле ама нали трябва да се продава нещо.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 74 от 101 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе