Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 24 от 101 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

през жака за слушлаките ...ма звука е без корекции и е сравнително гаден.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2012

Благодаря за отговорите, момчета! Трябва сега да измислям нещо в тази насока...

4. Тук е от
    Jul 2003

Здравейте - имам телевизор Smart D7000 и вчера след много мъки записах нещо на външен хард. Искам да питам как мога да запиша този файл някъде и да мога да си ползвам диска и за други записи. Знам, че може да се гледа само на този телевизор и съм ок за това. Но ми се иска да съхранявам записите някъде и да ги записвам и да ги гледам когато поискам. Абе май не обясних добре ама дано сте ме разбрали.
    И знаете ли какъв е файловия формат?

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Можеш да си ръчнеш харда към компютър с Линукс и там ще видиш файловете.Но защо ти е да ги презаписваш на друг носител,незнам колко ти е голям харда,но на него можеш да записваш доста часове.По мои леки сметки отиват около 4 гига за 1 час запис,ако някой има по-точна информация може да я сподели.

6. Тук е от
    Aug 2006

А може ли малко повече информация как подкара записа? Аз съм със Smart D6100.Ще записвам на външен хард.

7. Тук е от
    Jul 2003

Ами за подкарването беше мъка до момента в който не намерих един свободен за мен хард, който задължитемно е да се вкара в 1 usb вход, на който пише HDD след това го форматирах и натиснах запис. диска го разпозна като 107 GB от 120GB и може да запише към 24 часа приблизително.
    Лошото е че нямам комп с Линукс
    Когато го сложа на компа не разпознава харда и иска отново формат. А това което съм записала ми е важно.
    Искам да го прехвърля на компа за да се опитам по натам да го форматирам

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Не случайно не можеш да видиш файловете - това е направено нарочно за да не може да се сваля записаното от телевизора, тoй дори форматира самия диск в система различна от FAT32 или NTFS. Дори да ги видиш през Linux няма да можеш да ги отвориш и редактираш. Всеки телевизор си прави кодиране, който само той може да разкодира - дори да закачиш харда към друг телевизор Samsung пак няма да може да ти ги пусне. Сигурно не е невъзможно свалянето и разкодирането на файловете, но поне аз досега не съм намерил информация как става.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Някой може ли да препоръча модел флашка отговаряща на стандарта за PVR запис при Самсунг. Пробвам 3,4 все не минават теста . Форматират се на NFAT или VFAT ( не помня точно) и след това излиза съобщение , че устройството не е подходящо...

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

http://www.pazaruvaj.com/pendrajvi-c...bgt-p27044159/ това работи със сигурност, ползвам я повече от година на 40С650 и то през удължителен USB кабел - 2 метра.
    P.S. Нямам общо със сайта от линка. Това показа Google

12. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Аз съм с 40С7000 и ползвам тази: http://plesio.bg/prenosima-pamet-usb...-p-282481.html
    Ако телевизора ти обаче е серия "D" може и да не тръгне, имаше такъв случай с човек от форума, мисля че дори е в тази тема по-назад. Беше даден и линк със съвместимостите на паметите спрямо сериите, разгледай.

13. Тук е от
    Aug 2009

Ето, малко цени на новите модели от Sharp, Sony, Panasonic и Samsung: http://www.engadget.com/2012/02/09/2...arp-and-samsu/

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Тук е от
    Feb 2012

Външните 2.5" USB хардове до 1TB се захранват през USB конектора на телевизора и нямат автономно 220V захранване. Когато стоят постоянно включени към TV-то те са постоянно захранени от него, както и когато са включени към PC, лаптоп и т.н. Та въпросът ми е: Гони ли Ви параноята да излючвате харда от телевизора, когато не го използвате и да го включвате само когато се чете или записва с него, макар че той се върти само когато се използва. Има ли някакво значение или ...какво мислите?

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Имам както 2,5" , така и 3,5" дискове . По принцип когато не ги ползвам ги изключвам. Вярно е , че не се въртят , когато не се използват , но при всяко включване на телевизора тръгват за инициализиране. Така , че за безопасност винаги ги изключвам.

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз ползвам 1,5 терабайтов външен диск вързан към телевизора и много се кефя на Power managment-a на ТВто. Да, при всяко включване го инициализира но ако няма обръщение към него го гаси на 10тата минута и така до следващото включване или обръщение към диска.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 101 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе