Re: НОВИТЕ 9, 8 и 7-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?
Цитат:
Първоначално публикувано от pantsiani
Лазарус, до два дена се очаква гореописаният модел да пристигне в София, в Божурище. Имаш ли възможност да си кажеш мнението за него на живо, защото бая се колебая да си го купя, макар, че нямам спешна нужда от нов телевизор?
Събота или неделя ще ходя до Метро и с удоволствие ще го видя. Едва ли ще имам възможност за някакви тестове, че ще съм с жената и тъщата, а и там хич не обичат да съдействат и да се пипа по мострите. Все пак ще го погледна.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Събота или неделя ще ходя до Метро и с удоволствие ще го видя. Едва ли ще имам възможност за някакви тестове, че ще съм с жената и тъщата, а и там хич не обичат да съдействат и да се пипа по мострите. Все пак ще го погледна.
Метро ли? Че и там ли ги има? 63 инчовия ?!?! (PS-63A756)
Цитат:
Първоначално публикувано от elcos
Метро ли? Че и там ли ги има? 63 инчовия ?!?! (PS-63A756)
Не, но срещу Метро е ТМ Божурище. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Не, но срещу Метро е ТМ Божурище. :)
Но днес ми предложиха да плащам и да ми напишат фактурата, като специално ще ми се обадят по тел, когато пристигне. Запланувана е само една(????) бройка засега за София.
Цитат:
Първоначално публикувано от pantsiani
Но днес ми предложиха да плащам и да ми напишат фактурата, като специално ще ми се обадят по тел, когато пристигне. Запланувана е само една(????) бройка засега за София.
ХАхахаха - ама ще имаш уникален телевизор за София за някоя друга седмица! :)
Някои знае ли как да намаля времето на празния екран м/у превключването на каналите?
телевизора е Samsung 37LE656A.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Някои знае ли как да намаля времето на празния екран м/у превключването на каналите?
Колко е това време - в секунди?
2-3 секунди.Въпросът ми е дали може да се съкрати времето от сервизното меню
Цитат:
2-3 секунди.Въпросът ми е дали може да се съкрати времето от сервизното меню
Съмнявам се. Мисля, че стандарта за смена на цифровите канали е малко над 2 сек. Много малко устройства постигат по-малко от 2 сек.
Ако това е времето за смяна на аналогови канали без да има кодировка то времето е голямо и ще е досадно да се чака
Цитат:
Първоначално публикувано от elcos
ХАхахаха - ама ще имаш уникален телевизор за София за някоя друга седмица! :)
ТМ си удържаха на думата, и от днес вече се предлага. Само където няма да имам време тези няколко дни да го видя, а и приятелката е леко против подобна покупка.
Цитат:
За сериите S,R,N,M,F се влизаше под меню Adjust и там имаше корекция на това закъснение Video Mute Time, за новите серии не съм сигурен дали е по съшия начин,давам много нагледен пример.
http://www.bluemoehre.de/sammi/11.html
Цитат:
Първоначално публикувано от madmaxx
За сериите S,R,N,M,F се влизаше под меню Adjust и там имаше корекция на това закъснение Video Mute Time, за новите серии не съм сигурен дали е по съшия начин,давам много нагледен пример.
http://www.bluemoehre.de/sammi/11.html
Хмм - това е много важна информация! Мен също много ме дразни черния екран при превключване на каналите на аналоговата! Колко е най малката стойност? Например 0 може ли да се сложи там?
Може ли някой да ме насочи към сайт в интернет където да може човек да сравни ВСИЧКИ параметри на новите серии на телевизорите на Samsung.
Моля не бързайте да ме пращате да търся в Google.
Например предлаганите в Domo "рециклирани" A676 и А656 никъде не намерих на едно място по какво точно се различават.
Нямат ли Samsung подробна брошура включваща новите им 6,7,8 и 9 серия ?
Цитат:
Първоначално публикувано от BozoMaster
Може ли някой да ме насочи към сайт в интернет където да може човек да сравни ВСИЧКИ параметри на новите серии на телевизорите на Samsung.
Моля не бързайте да ме пращате да търся в Google.
Например предлаганите в Domo "рециклирани" A676 и А656 никъде не намерих на едно място по какво точно се различават.
Нямат ли Samsung подробна брошура включваща новите им 6,7,8 и 9 серия ?
http://www.samsung.com/us/consumer/s...&subtype=lcdtv
Линка е даден от soon в началото на темата! :)