Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от Vandal
Споко де, при всички е така. Не си се минал/а :)
Ако погледнеш отзад, ще видиш че червенее.
Направено е да отразява задна светлина.
Прочети това:
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42823.0.html
При мен на С650 намери 195 програми от които 6 са Coming soon и 16 радиа.
Само да отбележа че става въпрос за София. При други градове може да е различно.
Ностройките са следните:
Меню -->Антена -->Кабелен
Държава -->PIN-0000 -->Цифрови канали -->Други
Опция търсене кабелна -->Честота старт - 806000 -->Честота стоп - 862000 -->Скорост на символи - 6875 KS/s -->Модулация - 64 QAM
Автом. запам. -->Източник от канал :Цифров и аналогов -->Цифров -->Следващ -->Режим на търсене :Мрежа -->Търсене
Добра новина за тези които имат 3D телевизор.
В мрежата на Близоо се излъчва EuroSport 3D безплатно.
При мен на страна Германия и пълно сканиране на мрежата намерих около 50 програми включително и EuroSport 3D.
Качеството е страхотно но при моя ТВ излиза екрана разделен на две.
За съжаление при горните настройки не го хващам, а и забравих да видя на каква честота е.
Ако някой знае честотата да пише, че ми писна до се бъзикам с каналите.
Всичко съм прочел за трите дни откакто съм взел САМмодула,аз засичам на пълно сканиране 251 канала общо(това е за Плевен) .Интересува ме след като пъхнеш САМмодула в гнездото и пуснеш ТВ излиза ли нещо на екрана да те уведоми че е включен САМ модула
Здравейте, оглеждам се за 32 инчов ТВ Самсунг засега е марката която сякаш си заслужава парите. Насочил съм се към модел http://www.kolko.bg/bg/samsung-lcd-t...0-bg/p/1232835. В момента е на промоция в ТМ за 899 лв. Доста прочетох из сайта но отзиви за конкретния модел не видях. Казват че бил модел от 2010 г. Заслужава ли си ....
Така е , модела е от 2010 ! Зависи какво очакваш ? Има хора , които искат много допълнителни екстри , които почти няма да ползват , но така са чули и искат да ги има !
Колеги, как почиствате от прах лъскавата рамка на С650 без да се надраска от праха? В комплекта има микрофибърна кърпичка, навлажних я и по инструкцията забърсах рамката в една посока. После като я погледнах под ъгъл се виждат тънки резки получили се от праха при манипулацията. Все още не съм почиствал панела, но се притеснявам, че и при него е възможно да се получи същия проблем. Препоръчайте ми нещо, което да не наранява иначе красивата рамка и лъскава матрица.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Цитат:
Първоначално публикувано от loshdancho
ПРОСТО НЕ ГО ВЯРВАМ !! :god :RTFM: :Drinks:
Почнаха с бастуни да ни ловят.
Освен ако не си окачиш 10 телевизора за да спестиш за 11-ти , 85W разлика при 40" x 4 часа на ден примерно=0.34 кв/ч x 365 дни x 5 години= 620 кв/ч.
Цитат:
Първоначално публикувано от prince
:offtopic:Както казва Радио "Ереван": Всичко може! :))
Не случяйно не е уточнен нито вида, нито размера на тв-то. :taz
Става въпрос за следните модели
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051792
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051794
Интересното е ,че не го дават за другите модели пример- 40B8000 а само за по ниският клас
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Цитат:
:offtopic:Както казва Радио "Ереван": Всичко може! :))
Не случайно не е уточнен нито вида, нито размера на тв-то. :taz
Не случайно не е уточнен нито вида, нито размера на тв-то..., което ще можеш да купиш със спестеното! :)
Е ,вероятно ще спестиш за едно телевизорче в колата :) да има къде да гледаш телевизия като те изгони жената :)) като разбере че си се вързал на тъпата им реклама
Цитат:
Първоначално публикувано от djackomo
Колеги, как почиствате от прах лъскавата рамка на С650 без да се надраска от праха? В комплекта има микрофибърна кърпичка, навлажних я и по инструкцията забърсах рамката в една посока. После като я погледнах под ъгъл се виждат тънки резки получили се от праха при манипулацията. Все още не съм почиствал панела, но се притеснявам, че и при него е възможно да се получи същия проблем. Препоръчайте ми нещо, което да не наранява иначе красивата рамка и лъскава матрица.
В магазините ,на ТМ примерно ,продават специални спрейове /от 6лв. нагоре/ за панелите с тях се почиства и рамката . Имат и антистатик в тях и са много успешни. Аз ползвам марка SYNT.
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
В магазините ,на ТМ примерно ,продават специални спрейове /от 6лв. нагоре/ за панелите с тях се почиства и рамката . Имат и антистатик в тях и са много успешни. Аз ползвам марка SYNT.
Благодаря, за бързия отговор! Вероятно няма как да премахна тези резки от рамката, не се виждат, но ме дразни като зная, а и по толкова тъп начин я надрасках! :(
В книжката на Самсунг изрично пише дисплея да не се почиства с нищо друго освен вода и специалната микрофибърна кърпичка. Сигурен ли си за спрейовете?
Спрея е специален, пише : Спрей за почистване на LCD, TFT TV екрани, PC монитори. След почистване с него дълго време, повече от месец ,не ми се налага ново почистване. Преди като го почиствах с вода след 3-4 дни беше прашасал. Както казах има и някакъв анти- статик вътре.Все пак отговорноста е си твоя .
ПП. Продавачите непрекъснато пръскат с него мострите.
Ползвал съм такива почистващи течности на Belkin и мога да кажа ,че не бях очарован въобще от тях.Предпочитам леко навлажнена кърпичка.С матовите рамки няма такъв проблем,Дори не полепва толкова прах по тях колкото по гланцовите.Не помня от кога не е чистен матовия ми панел докато другия през 2-3 седмици е наложително.По принцип лсд панелите не привличат праха толкова колкото старите црт кинескопи.За надраскването на гланца-пиано лак от прах може да се забележи по мострите в магазините -неизбежно е.
Някой ползвал ли е този почистващ комплект на Hama: http://www.orderbg.com/index.php?mai...g77lhkjveabsu5
Върши ли някаква работа, че го купих преди няколко дни, но нещо му нямам доверие и продължавам да си чистя телевизора с леко навлажнена микрофибърна кърпа.
Цитат:
Това прочете ли го?? Разликата в контраста??
SAMSUNG PS-42B451 контраст 30000:1( динамичен 1 000 000:1)
SAMSUNG PS-42B451B2W-RB контраст 40 000:1( динамичен 2 000 000:1)
явно са го обновили с подмяна на оригиналният панел с такъв от по висок клас серия