-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
OK!!Благодаря а от къде да изтегля този софтуер за модела с J1W ? И дали може на С350- по– ниския клас телевизор да се(ъпдеитне или от сервизното меню да се включи)и да се гледат филми или само музика и снимки? Благодаря за отзивчивостта!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Снощи купихме на един от компанията 40C630, матов панел, матрица: SQ01.
Просто перфектен! Фантастична картина в SD/HD. Проблема с мазането на шума в точката на пиксела несъществува както при 40C650. Една идея по-добра и рязка картина в HD от Sony 40EX500 (като пряк конкурент), а за SD - Сонито да се снима. Горещо препоръчвам.
soon, аз отдавна разправям , че 630 са много добри телевизори. Уж са с шаси на 5-та серия ми то тази 5-та серия ще се окаже по добра от 6-та :) Я кажи как разбра каква е матрицата?
-
Цитат:
Няма как да стане-шасито няма такава възможност. Стар видеопроцесор....
Макар и със закъснение-Благодаря за информацията!
Ще търся вариант с външен player.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Проблема с мазането на шума в точката на пиксела несъществува както при 40C650.
....????Я пак ,ама по-подробно.
То и миналата година В550 си печелеше редовно уважение и беше най-препоръчван модел /или поне един от най-препоръваните/
-
Ако не стане, ползвай Video Convert Master. Аз така правя. Програмката е лесна за използване и конвертира всичко във всичко.
Гледам има нов фърмуер за 40C650 на бг-сайта - T-VALDEUC-2002.0. Някой запознат няма ли да сподели има ли смисъл.
Като преименувах файловете от .mov B .avi телевизора започна да ги разпознава и чете. Интересно защо не са го направили да ги разпознава тези файлове, след като кодека се подържа?
Иначе го флашнах с новия фърм . Но оценка немога да дам защото телевизора е на една седмица.
Има ли начин да му кача някакъв браузер за интернета, че като гледам нямам в сервизното меню опцията за юсб-то?
-
@biro
да, така е! Аз имам 40C650 и снощи отново тествахме и настройвахме в приятелчето неговия 40C630.
Ами с ръка на сърцето по-хубавa и детайлна картина извади. Матовия екран е голям кеф. Много по-натурална картина създава за цветове и т.н. Отлично !!! - качество при SD/HD. Това може би е най-нацеления модел като баланс м/у тези два формата с идеален контраст, дълбочина на черно, много верни и удивително живи цветове. Гледах ме Avatar.1080p. Ами!? Потрес! Голяма илюзия за изящно 3D без да е такова. За матрицата си имаше стикер от дясно на кутията залепен. Скоро четох коя е най-добра от разновидностите SQXX. Всички сочат, че SQ01 е фаворита от SQ01 до SQ08.
-
На моя няма стикер за типа матрица и в сервизното също не пише нищо по въпроса. Любопитно ми е каква е, но картината е много добра така или иначе.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от pandox
Привет!! Модела е LE32C530F1W как и кой софтуер да изтегля и да сложа на флашка ли? А може ли и на 32С350 да се ъпдейтне или да се включи някъде от сервизното МЕНЮ плеъра да чете ФИЛМИ или е фабрично само за музика и снимки!! Благодаря!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от pandox
OK!!Благодаря а от къде да изтегля този софтуер за модела с J1W ? И дали може на С350- по– ниския клас телевизор да се(ъпдеитне или от сервизното меню да се включи)и да се гледат филми или само музика и снимки? Благодаря за отзивчивостта!
За какво ти е?? Нали модела ти беше LE32C530F1W!!!
Има за LE32C550J1W - но това не е твоят модел!!
Не може да се пускат филми на този модел-причината е ,че процесорът в него няма тази възможност.
-
Цитат:
За какво ти е?? Нали модела ти беше LE32C530F1W!!!
Има за LE32C550J1W - но това не е твоят модел!!
Не може да се пускат филми на този модел-причината е ,че процесорът в него няма тази възможност.
Да така е просто се подведох -мислех че има и модел 530 с J1w,по скоро на един приятел е телевизорът , а и той не бе довидял модела .Благодаря ти ! А между другото 32С5000 не разпознава mkv файлове а С450,С530,С630 и нагоре без С5000 си прочитат!Ако на някой му е от полза!!
-
Едно кратко въпросче - телевизора ми е 40C650, не е ъпдейтван откакто съм го взел, а са излезли три нови версии досега! Та въпроса ми е има ли смисъл да се ъпдейтва и дали може (или трябва ?!? ) да се зареди последния софтуер (т.е. без да се зареждат предните два)? Благодарности за отговорите! :Drinks:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от S. Stoyanov
Едно кратко въпросче - телевизора ми е 40C650, не е ъпдейтван откакто съм го взел, а са излезли три нови версии досега! Та въпроса ми е има ли смисъл да се ъпдейтва и дали може (или трябва ?!? ) да се зареди последния софтуер (т.е. без да се зареждат предните два)? Благодарности за отговорите! :Drinks:
Ако нямаш оплаквания или проблеми, не е нужно да ъпдейтваш! "Щом нещо работи, не го..." :)
-
Samsung WiMAX TV Wireless 3D Full HD
http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-0...g-wimax-v.html
Цитат:
Първоначално публикувано от S. Stoyanov
дали може (или трябва ?!? ) да се зареди последния софтуер (т.е. без да се зареждат предните два)? Благодарности за отговорите! :Drinks:
Може.
-
здравейте.
Може ли да ми кажете от къде мога да взема информация за размера на стойките на ТВ-те - ширина и дължина.
Интересува ме дългата страна ( късата страна я има в спецификациите на сайта на Samsung ) на моделите LCD 46"C650 и 46"C630 , както и на плазмите 50"C550 и 50"C530. Варианта да ходя с линийка в ТМ/ТП да си взимам размерите сам засега остава последен, понеже в момента нямам свободно време да ходя до там.
Предварително Благодаря на отговорилите
-
Дълбочнината можеш и от сайта да я вземеш. Ширината не я пишат обикновено.
АКо целиш някаква ултра точност най-добре ходи на място. Не виждам колко толкова време ще загубиш.
-
1 Прикачен файл(ове)
Преди време някой беше " пуснал " една "картинка" за настройка на контраста и яркоста, ето тази. Някой пробвал ли е настройки с нея, че опитвах но или изчезва надписа на едната половина или на другата, така и не успях да се справя и в двете половини да се виждат и петте думи ?!?