-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Здравейте, имам следния въпрос
Имам 40C650 и стара 5.1 система активни колони LUXEON C5.1. Тъй като вземато на друга 5.1 система ще бъде след време исках да разбера дали мога да закача тази към TV-то. Входовете и са 3 жака (FL/R, SL/R и SW/C). Към PC-то беше закачено посредсвом стерео жак->RCA преходник и RCA->стерео жак кабели. Не очаквам 5.1 да работи но има ли начин да го закача, за да ползвам поне стереото и subwoofer-а. Ползвам приемник на Булсатком, който има компоненти изходи и Audio-R/L. Има ли начин тези двата последните да се закачат към 3-те входа на 5.1-то?
Още нещо ми е интересно. Ако си купя DVD+5.1 и DVD-то е свързано към TV с HDMI реално може ли да се ползва 5.1 когато филма се пуска през USB и ползва вградения плеър на TV-то?
-
jorkin, в линка, дето съм го дал си един PDF-документ с подробно обяснение, но като цяло разархивираните файлове от архива на firmware-а се записват на една празна флашка, която я буташ в сервизния вход отзад на телевизора, и накрая от менюто на телевизора даваш там опцията за update и чакаш...
-
Мой приятел има Samsung 32B450 и е на кабелна цифрова телевизияя от BBC Cable (1-во пост). При пълно сканиране на държава "други" се хващат всички излъчвани от оператора програми, но след 10-ина минути изчезава първият пакет 314 мгх. Има ли някой с подобен проблем и как може да се реши. Аз съм с друга марка телевизор и не можах да помогна.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от speedycars
За моя 2470 няма нова версия, тоест версията на тв е същата като тази на сайта.
-
моля,ако някои знае от каде мога да намера ръководство на български за SAMSUNG LE-32C530.ще ви бъда мноо благодарен. незнам дали това е мястото на въпроса ми,не разбирам много от нет и форуми.за това преварително се извинявам.благодаря ви предварително(ако може на личен).
-
Здравейте отново.
Гледам че собствениците на 40с650 са се увеличили, но
изпаднах в недоумение защо и цената в техномаркет се е увеличила.
Дали за да си продават ледовете на самсунг?
За какво ви фърмуеър като тв-то си бачка пресрасно.
Мааааалииии ама си отгледах световното на хубав Тв.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от dragun
моля,ако някои знае от каде мога да намера ръководство на български за SAMSUNG LE-32C530.ще ви бъда мноо благодарен. незнам дали това е мястото на въпроса ми,не разбирам много от нет и форуми.за това преварително се извинявам.благодаря ви предварително(ако може на личен).
Погледни този пост на предишната страница.
-
:ole
благодаря ви много.страхотни сте.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bobob
Здравейте отново.
Гледам че собствениците на 40с650 са се увеличили, но
изпаднах в недоумение защо и цената в техномаркет се е увеличила.
Дали за да си продават ледовете на самсунг?
За какво ви фърмуеър като тв-то си бачка пресрасно.
Мааааалииии ама си отгледах световното на хубав Тв.
Цената се вдигна защото световното свършва /от там и продажбите спадат/.
-
Здравейте,
Купих си Самсунг 40С650 от Метро, въпреки че, там служителите, не бяха много наясно с функциите на този ТВ и аз от прочетеното тук /във форума/, изпробвах някои екстри, които притежава. Общо взето съм доволен от качеството на картината, дори и при приеманите от мен аналогови тв сигнали. Но проблема ми е следния: При пускането на видео сигнал с разширение .VOB /филма е с няколко файла с това разш. както при оригинално записаните DVD-та/ от медиа плеър с вграден хард диск-Captiva 1TB, през USB входа на ТВ, то някои от тези видео файлове ги чете, а други не може. Или, н-р от 17мин. на филма, може да отиде на 55мин. като промеждутъка от два файла ми дава, че са неразпознаеми от плеъра на ТВ , въпреки че, са със същото разширение-VOB. Когато пусна филма с външния плеър /Captiva 1TB/, няма, никакви проблеми, чете ги всичките последователно, както трябва да е. Затова, ако някой, знае как да го реша този проблем, да ми даде съвет за отстраняването му. Също така бих попитал и дали с update-то на firmware-а, ще се реши този проблем. И как мога да видя какъв е наличния firmware в ТВ. Благодаря предварително!
-
VOB е контейнер , ако съдържа видео файлове с кодировка не поддържана от телевизора е напълно нормално да ти прескача. Имай в предвид, че този телевизор не разпознава всички формати.
-
Също така, не ми показва и субтитрите на същия видео формат /те там са вградени във видео файла/. При възпроизвеждането чрез външния медия плеър ги показва. Докато с други видео разширения като .avi , .wmv и др. нямам проблеми със субтитрите, ако ги пускам с вградения медия плеър в ТВ. :help
-
Самсунг 40С650 не разпознава вградени субтитри, когато се ползва вградения плеър. Не съм пробвал, ама в книжката го пише.
-
Някой да има решение на « Отговор #1847, кабелния оператор казва, че проблема е в телевизора (дежурен отговор).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от abv
Мой приятел има Samsung 32B450 и е на кабелна цифрова телевизияя от BBC Cable (1-во пост). При пълно сканиране на държава "други" се хващат всички излъчвани от оператора програми, но след 10-ина минути изчезава първият пакет 314 мгх. Има ли някой с подобен проблем и как може да се реши. Аз съм с друга марка телевизор и не можах да помогна.
Проблема е в BBC Cable. И други техни абонати са се оплаквали от същият проблем.