-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от jabkata
И аз съм му много навит май ще се сменя телевизора тази година :yahoo:
То това е и целта на всички производители.
С новата не нужна 3D глезотия, искат да накарат масово хората да подменят ТВтата си.
Тъкмо ще събереш парички и ще си мислиш че притежаваш най-новото, и хоп
ще се появи още по-нова технология, и ти пак ще имаш чуството че си прецакан.
-
Така е от край време но един живот се живее :yahoo:
-
Някой може ли да ми каже какво прави този фаил - siecadlg.dll. Ако някой може да ми го прати или да ми даде линк. Не ми тръгва програмата за шерване на телевизора и компа :help.
Телевизора е Samsung LE32B650, а на компа съм със Win XP SP3 :help
-
тоя C9000 ще е тв мечта като излезе, но кога ще знаем цените на различните модели от серията включително и на Ц9000
някаква дата знае ли се или
-
обикновенно в края на първото тримесечие започват да зареждат Европа, а цената става извесна и по-рано, но кога и колко никой незнае :blob :beta1:
първо зареждат USA нали са голяма работа Обама, Буш, Клинтън ...и т.н.от там можеш да видиш цената сложи и отгоре 30 % и получаваш за Европа
-
Здравейте,и аз вече съм горд собственик от 20 дена на samsung 40B650 от промоцията от метро. Тв е супер енинствено не мога да пусна интернета има само яхо и нищо друго пробвах с различни настроики и пак същото .Ако някой е решил проблема да помогне ако може .Благодаря предварително.
-
с каква подсветка е Ц9000
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mar4o
с каква подсветка е Ц9000
LED edge-lit LCD display.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hubavelko63
Някой може ли да ми каже какво прави този фаил - siecadlg.dll. Ако някой може да ми го прати или да ми даде линк. Не ми тръгва програмата за шерване на телевизора и компа :help.
Телевизора е Samsung LE32B650, а на компа съм със Win XP SP3 :help
Имам инсталиран и работещ "SAMSUNG PC Share Manager" на Win7 , но като пусна да търся в компютъра файла siecadlg.dll не го намира никъде . Споменатата програма съм я инсталирал и на Win XP SP3, както и на Win Vista и на тях не е имало проблем или да е лисвал файл. Обнови си драйвърите на компютъра и пробвай пак.
-
-
Samsung 26" намира се в чужбинаю През деня и късно вечер работи а привечер червената лампичка мига и не включва Дали е от по-ниското напрежение и какво може да се направи Дали има нужда от стабилизатор или UPS Моля за помощ
-
имам телевизор Samsung LE32A656
има ли начин USB-TO да се активира да чете Divx movies
-
Цитат:
Първоначално публикувано от valenik
Samsung 26" намира се в чужбинаю През деня и късно вечер работи а привечер червената лампичка мига и не включва Дали е от по-ниското напрежение и какво може да се направи Дали има нужда от стабилизатор или UPS Моля за помощ
Мигането но светодиода показва че нещо не е наред-може да е и низкото напрежение.
Броя мигания и паузата между тях показва какъв е проблема-за съжаление не разполагам с таблица в която е показано какъв проблем индикира светодиода.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mitimiti
hristoslav2 в упътването пише че чете jpeg & mp3
пусках му divx филм и не тръгва
не може ли нещо да се измисли
да се активира нещо
А656 не чете видео файлове, само jpg - mp3
-
а в скритото меню няма ли нещо