-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Лазаре, благодаря за бързия отговор! Това за проблемите с 24p режима е кофти, защото гледането на филми щеше да бъде едно от главните му приложения. Плазмите от 6-та серия наистина са добри, но предвид честото му ползване като монитор не е за предпочитане. Както и да е - продължавам търсенето :).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от vasiboy
Здравеите току щто се регистрирах и веднага преминавам на въпроса взех си SAMSUNG LE-40B651 и съм много доволен от него но не иска да поткара dts sound беше описан такъв проблем с потребител, той споменава за програма преобразуваща саунда в aac или as3 .Свалих я но не знам как се работи с нея.Искам да разбера как точно се конвертира звука на самия филм не видеото.Ако някои има такава информация много бих се радвал да я сподели с мен ПРЕДВАРИТЕЛНО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА
Пробвай mkv2ac3 за конвертиране на звука, доста по-лесно се работи с нея.
http://avi2iso.planetaclix.pt/mkv2ac3_b5.rar
-
Вярно ли е за тези модели B6000,7000,8000 че имат 3D ефект ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от LilScrappy
Доколкото знам 3D ефекта се реализира над 120hz
-
Цитат:
Нямат такъв ефект.
Цитат:
Първоначално публикувано от joro_bul
Доколкото знам 3D ефекта се реализира над 120hz
Точно така-всички 3D телевизори са 120Hz.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Нямат такъв ефект.Точно така-всички 3D телевизори са 120Hz.
ми добре де щом трябва да са 120 Hz
в саийта на самсунг го дават точно толкова B7000 че е 120 Hz
-
Цитат:
ми добре де щом трябва да са 120 Hz
в саийта на самсунг го дават точно толкова B7000 че е 120 Hz
В американския сайт обаче. При тях 120 при нас 100. Всъщност става дума за едно и също нещо.
-
Защо е толкова необходимо да си направя регистрация за да мога да дам един отговор?
Както и да е изтърпях процедурата.
За колегите които имат проблема с белите петна при черен екран. И аз се ужасих като ги видях и доста се чудих дали да не го връщам. Но открих проблема - стойката за стена и всички букси които влизат в ТВ-то, оказа се че са близко до стената притискат ТВ-то и оттам явно се изкривява "рамата" ( незнам спецовете как го наричат) и се появяват петната.
Отдаличих Тв-то от стената и допълнително сложих пластасови шайби с деб. около 3 мм. между панела и конзолата на стойката, така оказването се ограничи само в тези 4 точки. Екрана стана равномерно черен без да се забелязват каквито и да е петна.
Може да пробвате следното - хванете ТВ-то с две ръце отстрании се пробвайте леко все едно да го поъгънете при черен екран, ще забележете как се появяват петна при разкривяването.
не съм спец но според мен тази "рама" ли "шаси" май е доста слабичка и от там е проблема. Дори поставен на фабричната стойка пак има петна.
ТВ-то е LE-46A856 от промоцията, при по-малкия LE-40A856 проблема беше по слабо изразен.
Надявам се че съм помогнал.
мod/edit става въпрос за неравномерната подсветка в миналогодишните модели
Една молба - когато става въпрос за Samsung пишете в темата за Samsung- не отваряйте нови и не пишете в стари теми.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от emo_peev
Отдаличих Тв-то от стената и допълнително сложих пластасови шайби с деб. около 3 мм. между панела и конзолата на стойката, така оказването се ограничи само в тези 4 точки. Екрана стана равномерно черен без да се забелязват каквито и да е петна.
Дано не те затруднявам много, но ще те помоля за 2-3 снимки. При мен ТВто- 40А856 е на стандартната стойка, не за стена и все пак има лека неравномерна подсветка.
-
-
Имам телевизор Samsung LE32B650, инсталирах си Samsung Share manager но като я пусна и ми казва че ми трябва siecadlg.dll, някой да помогне плс :help
-
Имам следния проблем примерно като си пусна ТВ и работи 2-3 часа черното си е "катран" но след около 7-8 часа работа почва леко да сивее според вас това нормално ли е или да го сменям ТВ :)
-
Не би трябвало да се променя контраста след няколко часа. Може и да стане но след няколко години работа.
Можеш ли да качиш 2 снимки на един и същи кадър с междинно време от няколко часа?/без да пипаш настройките/
Възможно е и да си въобразяваш.
-
Ок ще направя снимки дано да си въобразявам :)
-
Ако втория път го гледаш вече на тъмно е нормално да се отрази не черното.