Здравейте.Колега ми препоръча този форум тъй като аз не съм много наясно а ще си купувам ТВ (да де само да избера модела)
Разгледах из форума но така и не намерих мнения за точно този модел Panasonic.Живея в Англия и навсякаде кадето се опитах да потърся мнение всеки ми казва каквото той предпочита.След дълго търсене се спрях на тези два модела единия е плазма а другия LED (дано да не бъркам ) цената тук е почти една и съща.
Въпросът ми е на мен ми трябва главно за BlueRay и PS3 e и телевизия но...Искам да знам кой от двата модела е по добър.
Значителните разлики които аз виждам са:
Samsung 100Mhz 3000000 : 1 Display 40`` ------ В Currys съм го виждал на HDMI но не и на standart tv само 720P има ли най малко изглежда amazing
Panasonic 600Mhz 5000000 : 1 Display 42`` ------ не съм го виждал как работи само в гоогле и по саит тестери съм чел ревюта
Ако може някой да ми помогне с избора или да ми препоръча нещо по добро...Също така гледах и Samsung UE40B8000 който е 200MHz и ако не се лъжа 5000000 : 1 dynamic contrast
Samsunga -- 1100
Panasonic -- 980
Samsung UE40B8000 -- 1500 твърде много по добре да си купя C series и да спя на улицата
Благодаря предварително!!!