При мене има опция за 3д,но само когато не е пуснат филм.А някой знае ли с какъв плеър може да се гледат SBS филми,но и субтитрите да са нормални.
Преглед за печат
При мене има опция за 3д,но само когато не е пуснат филм.А някой знае ли с какъв плеър може да се гледат SBS филми,но и субтитрите да са нормални.
Направих вариант PC (software Домашний медиа-сервер (UPnP) + DLNA(WiFi !) + TV(ue -C7000) = 3D play на TV C7000. :smiley:
Плейва без проблем и без да накъсва (WiFi) няколко то 3D фаила който имам (*.mkv и *.mp4)! Обаче с Домашний медиа-сервер не мога да подкарам 3D .iso файлове.Не ги разпознава! Това е проблема.
TotalMedia Theatre може ли да е съвместим с DLNA?(трябва да подкарам и 3D бутона...)
Oбясни малко по-подробно как си го направил.И какво представлява DLNA,че не съм в час с телевизорите много.
Трябва да упдейтнете програмата до последната версия за да излезе опцията за 3D. Иначе за SBS субтитрите може да погледнете тази тема https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47008.0.htmlЦитат:
Първоначално публикувано от freedom
Не е от ъпдейтване - пак не ставаЦитат:
Първоначално публикувано от portokala123
Portokala123 направих всичко точно,както си го описал,.Подкарах ISO-то с TMT 3 / PowerDVD 10,но при мене не работи 3д -то.Възможно е защото при мене видео картата не поддържа 1080р,а само 720р,но не знам дали е това проблема.Появиха ми се всичките тези икони за опци на 3д-то,но не се получи.Като натисна на пред последната,резолюцията стана по-малка от екрана.
Поне подкарах SBS филми,но малко реже от картината.
Някой пускал ли е SBS филм със субтитри през вградения плеър на телевизора,интересува ме,дали се виждат нормално с пуснато 3д?
Това с резолюцията е странно, явно не ти HDMI 1.3 изхода на лаптопа. За раязането на картината трябва от менюто на телевизора да зададеш от Picture Options: size -> Screen Fit. Иначе за тези които не могат да си намерят TMT и PowerDVD ето: TMT, PowerDVD. Но ще трябва да ги упдейтнете до дупка след инсталацията.
Да явно от това е проблема.Гледах клипове с Power DVD 10,като пуснат клип Bly-ray 3D,доло иконката с 3д си стои,а при мене изчезва независимо какъв клип пускам.Седващият ми лаптоп ще е с тази видео карта( ATI Mobility Radeon HD 5650),дано да става с нея.http://www.amd.com/us/products/noteb...650-specs.aspx
Здравейте !
Да попитам някой от вас който притежава 40C7000 дали е направил update на firmware до последна версия с T-VALDEUC_3005.1.exe.
Моля да сподели . :smiley:
Излезе на 27 Jan, 2011 нова версия на update на firmware(T-VALDEUC-3006.2) на C7000
http://www.samsung.com/uk/consumer/t...il&tab=support
:2guns: :2guns: :2guns: :2guns:а в support в bg сайта на Samsung http://www.samsung.com/bg/consumer/t...ail&returnurl=
отново НЯМА НИЩО по въпроса .
Що за support e това???
P.S. Коректно ли е от там да се ъпдейтне?
Някой пробвал ли е 3д филм с формат SBS,възпроизведен с вградения плеър на тв-то,дали се виждат субтитрите добре?
Здравейте.
Във връзка с моя проблем
Искам да попитам дали и при вас липсва всички опции за Led+ (при мен е само Вкл./Изкл.)Цитат:
Първоначално публикувано от freedom
Според User Manual за 40C7000:
LED Движение+ (Изкл. / Нормален / Кино /
Лента с надписи): Премахва забавянето от бързите сцени
с много движение, за да предостави по-ясна картина.
Къде се намира тази настройка "LED+", аз такава на моя телевизор не намирам. Да не говориш за "Motion+"?? Aко е така, то при мен има следните опции: "Off, Clear, Standart, Smooth, Custom, Demo".
Искам и аз да питам някои неща - за запис със телевизора на около 1 час предаване от HD канал колко горе долу памет ще ми трябва?
Също така ако можете препоръчайте ми някоя преносима памет с достатъчно голяма скорост на трансфер, така че да е покрива изискванията за запис със телевизора.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296462010[/time]_________________________________________________
Относно поддръжката на сайта за нашия модел - обадих се на телефона за поддръжка (защото няма никакъв друг начин да се свържеш). От там ми казаха че се "работи" по това да се направи e-mail надявам се тази тежка задача да не им отнеме повече от 1 месец :). Относно липсата на С7000 в секцията за поддръжка явно чак сега забелязаха за това. Надлежно ми поискаха имената, 2 телефонни номера и мейл ( добре че поне не им трябваше ЕГН и ключ за вкъщи:) ). Казаха ми че от английския или немския сайт може да се изтегли последната версия. Надявам се че това мое обаждане ще има някакъв ефект въпреки че много се съмнявам като ги гледам на какво ниво са!
намира се в меню Разширени настройки след
Подобряване в краищата (Изкл. / Вкл.)
xvYCC (Изкл. / Вкл.)
LED Движение+ (Изкл. / Вкл.) (трябва да се натисне бутон надолу за да се появи)
Може би Кино се появява само ако си подал сигнал от HDMI или 24р.