При мен "Advanced Settings" не е активно
Преглед за печат
При мен "Advanced Settings" не е активно
Относно update на firmware до последна версия използвах Глобален Център За Изтегляния
( след консултация със support bg - по телефона )
1.http://www.samsung.com/bg/support/do...adAgreement.do
2. приемаш условията
3.http://www.samsung.com/bg/support/do...adPrdDetail.do
4. избираш television - 3D TV !
5. избираш модела трябва да се внимава точно буквите защото с UE40C7000 има 4 разновидности .Избираш точните букви (има тази информация на ТВ отзад, при мен е UE40C7000WW.
При мен се update до 3006.2 ver., но нямам възможност за downgrade в менюто което би трябвало да го има! :huh: :huh:
Преди инсталация трябва задължително да се ресетират настройките - задържаш EXIT бутона на дист. продължително докогато излезе меню за reset .(! изтриват се и списъка с каналите! изчезва и заработените часове на TV 1 :huh: :huh:)
И при мене не е активно.Цитат:
Първоначално публикувано от freedom
Не е активно защото най-вероятно сте на аналогов сигнал. При SD сигнал се появява !Цитат:
Първоначално публикувано от kiroslavov
Молбата ми ако някой е на цифров сигнал да сподели:
1. дали има този проблем с назъбените букви в течащите информационни лента (TВ Европа например) и в контурите на обектите при бързо движение (прави го непостоянно,но е определено дразнещо :blob :blob)
2. дали му се отварят всички опции на LED Движение+ (Изкл. / Нормален / Кино /Лента с надписи)
Искам да разбера дали проблема е в цифровия сигнал на Кабелния оператор или проблем на TV Samsung. :help :help :help
При аналогов сигнал този проблем го няма!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296498486[/time]_________________________________________________
Извинявам се !
Разширени настройки изчезват и при настройка (режим) на картината на динамичен и естествен и не зависи от аналогов или цифров сигнал.
Аз съм на цифрова кабелна и в меню "картина" не са активни автонастройка,екран и разширени настройки. При аналогова,първите две остават неактивни,а разширени настройки са активни,съответно има led+ вкл/изкл.
Няма никакви проблеми със възпроизвеждането на SBS формат с вградения плеър. Теглиш си филма, намираш си субтитрите, преименуваш ги да са със същото име като филма и се виждат перфектно.Цитат:
Първоначално публикувано от 1124
Мерси брат,но вече разбрах.Само да попитам,дали има начин ада се увеличат субтитрите като размер?Цитат:
Първоначално публикувано от marto74bg
Ами единствено като си пуснеш филма натискаш Tools после "Настройки за субтитри" и от там си избираш размера да е голям, но въпреки това шрифта пак си остава дребен.Цитат:
Първоначално публикувано от 1124
Предполагам вече си направил горното, но за друго не се сещам.
Да пробвах,но наистина размера си остава пак дребен.Абе и така става:).
Може,
използвате WORD за да направите всички букви главни във файла със субтитрите. Размяна на малките букви с главни става чрез функцията "CHANGE CASE". За Office 2003 и по-стар поставяме субтитрите в празен уърдовски файл и ги маркираме (CTRL+A) отиваме на падащото меню FORMAT и избираме CHANGE CASE и UPPERCASE. След преобразуването поставяме новите субтитри в текстовия файл с името на филма и сме готови. Вместо 3 вече имаме 6 размера за субтитрите. За Office 2007 имаме бутон за CHANGE CASE при бутоните за FONT.
Здравейте .
Излезе на 07 Feb, 2011 нов update на firmware на UE40C7000 -Upgrade File(USB type) (Firmware) (ver.T-VALDEUC-3007.1)
Има го в Глобален Център За Изтегляния
http://www.samsung.com/bg/support/do...adPrdDetail.do
има ли начин да не ми трие списъка с каналите при сменяне на софтуеъра?
Аз лично мисля , че не може, но защо преди update не си експортнеш списъка към USB flash и после си го върни! Можеш даже да си го подредиш с ChannelListPCEditor.exeЦитат:
Първоначално публикувано от kiroslavov
някой знае ли какво е новото (оправено) в новата версия 3007 ?
Здравейте !
Голяма борба да разбера как може да се записва на TV ue40C7000 (чрез PVR) в желан час и време .
Благодаря на borisoff и ще цитирам неговия пост
"Не съм следил скоро темата и не знам дали е писано по въпроса, но вчера открих как да се използва PVR-а като се посочи час и дата. Става от Menu -> Channel -> Channel Manager и после върху някой от каналите се натиска Tools и Timer Recording. За да се видят настроените записи се влиза пак в Menu -> Channel и се натиска два пъти наляво и после 2 пъти надолу докато се стигне до Scheduled.
ПП: ТВ-то ми е C650."
ПП: В случай ,че някой друг като мен се лута да намери инфо по въпроса за c7000! :) :) :) :)