-
Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Приятели, имам една молба, нека някой, който има телевизор от "В" серията след 650 (*.В650; В750 ...) с фърмуеър не по-голям от версия 2005 (може и 2004.1)и му се намира външен хард с NTFS файлова система, да пробва дали може да поткара на TV-то някое MKV видео с размер по-голям от 4ГБ. Тоест дали изобщо медия плъра ще го види като файл.
Много ще съм благодарен на всеки който провери това.
Доста порових из нета (дори говорих с разработчика на FFB(ForceFirmwareBack) и се оказва май, че новите софтуеъри след версия 2005, са причинителя за странния ефект на неразпознаване на големи MKV видеофайловете от външен хард.
Ако се окаже вярно, май ще се наложи да върна стария - 2005 фърмуеър, а честно казано не ми се ще много заради риска от тая манипулация.
Благодаря предварително на всеки пробвал.
-
Никакъв проблем -вчера гледах Трон 1080р 13гб .
-
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Никакъв проблем -вчера гледах Трон 1080р 13гб .
svetlio1, с коя версия на фърмуеъра си?
И нещо също много важно - какъв е външният ти хард?
Забравих да спомена, че хардът който ползвам, е свален от лаптоп и оборудван с подходяшия за целта кабел завършващ с USB изход.
Питам за хард дискът защото ми мина през акъла, че може би точно този хард не става за целта.
Може би готовите външни хард дискове имат по различна ерлектроника в себе си.
Все още търся причината за тоя проблем.
-
Да споделя с вас относно ДТС звука
върви без проблеми, но като реша да Remux-на пълно БД50 до ДТС картината засича и не може да се гледа а и звука го няма !
също незнам защо всичко е настроено в сервизното меню но като настроя SamyGo Auto 1 в флашката не ми се появява инсталацията в Content / Games
попринцип искам освен ДТС звука да настроя и субтитрите да са жълти нищо други !
Иначе цифровитре канали ми се оправиха като пуснах да сканирва всичко отначало, но сега пак трябва всичко наново да се добавя в favorite !
Edit:
Ramiress
Няма как да качиш на Fat32 Hard файл по голям от 4 ГБ за целта си го форматирай в NTFS и всичко ще е 6!
-
LilScrappy, на 51-ва страница, точно след един от твоите постове съм описал какъв е проблема.
Хвърли му един поглед.
Никъде не съм написал, че хардът е форматиран под FAT32.
Ако имаш възможност тествай и при теб.
Мерси предварително ;)
-
Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч
-
Здравейте,
мой приятел си е харесал 32 инчовия ц5000, който сега е на промоция за 900лв из всички вериги. Но си го е избрал само защото е LED и на промоция, без да разбира нищо. Tъй или иначе Самсунг имат може би най-широката гама от модели, ще ви помоля да кажете мнение за въпросния модел и ако не е добър, да ми препоръчате друг, за предпочитане LED, но ако някой обикновен с CCFL си заслужава повече.. добре дошъл. Тв-то трявба да е 32, понеже място за повече няма, ще се гледа на някой кабелен оператор, без игри, без спорт.. просто добра картина.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от emanchev
Това са цените за американските модели.
zgk, joropl
Инфото за Samy Go във FAQ е от колегата besny и се отнася за модели серия "В" от 2009г
https://forum.setcombg.com/index.php...rofile;u=24301
Ето ви съответната тема на руските ни колеги :)
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:18540
-
Колеги, имам много бърз и важен въпрос
Ще купувам Samsung C7000 в момента го има на промо 2000 лв за 40 инча с 1 очила .
Въпроса ми е - струва ли си? Добър ТВ ли е? Ще имам ли проблеми с него?
Благодаря предварително.
-
Телевизорът е много добър.
Но ,ако ще го вземаш заради 3D - не си заслужава според мен. Тази технология все още не е разработена както трябва.
Новите модели започнаха да се появяват на руският сайт
UE-40D6530WS
http://www.samsung.com/ru/consumer/t...ype=prd_detail
UE-40D6510WS
http://www.samsung.com/ru/consumer/t...ail&returnurl=
UE-37C6540SW
UE-22D5010NW
-
Някой нещо да каже по моя въпрос (ц5000) ? :)
-
За typ4o : Взех си С5000 преди месец. Много съм доволен от телевизора: много контрастна картина, приличен звук, плейва 90% от филмите свалени от нета. Имах В450 на около 1 година - дадох го на родителите . Стария беше със 100HZ . Новия въпреки , че няма 100HZ , не се забелязва особена разлика в картината. За цената си сега - 899лв.- си заслужава.
-
Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч
Много моля,за бърз и изчерпателен отговор от компетентните хора тук!Кажете кой да избера:
3D LCD LE 40C750 - 1800 лв или
3D LED UE 40C7000 -1950лв
Разликата от 150 лв не е проблем.Проблема е,че двама от продавачите в магазина ме уверяват,че LCD-to e по-добрия избор,тъй като технологията е от много години и е изпипана до крайност,докато при LED- технологията е в самото начало и има още много какво да се желае.
Как мислите,имат ли право или е някакъв търговски трик?
Защо никой не ми отговаря?Спешно е!
-
какъв wi-fi донгъл да си взема за С6500. търся нещо евтино, оригиналните са много скъпи.
как се инсталира донгъла, просто се пъха в ТВ-то или и нещо друго трябва да се прави
-
Активирах си PVR функцията на С650 , но нещо не е в ред, след запис от около 23 сек. спира и изписва " Спиране на записа поради липса на сигнал " . При многократни опити за запис от време на време работи и не спира. Това се получава както и с флашка така и с външен хард диск.Форматирах ги по много пъти но пак не става. Някой знае ли защо се получава така?