Аз бих взел С750. :Drinks:
Преглед за печат
Аз бих взел С750. :Drinks:
Аз си взех и имам много поводи да си дразня приятелчетата с ледовете :-memnonЦитат:
Аз бих взел С750
Още едно ЗА LCD-то. И съм с C750 и съм много доволен.Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Имам едно питане-виждам, че има наличен ъпдейт на софтуера на телевизора. Мисля, е беше 3006.
Да го ъпдейтна ли или има проблем с него?, Някой да е пробвал?
В сравнение с 40c8000 видимо е по лошо черното на 40c750 и 40c7000.Цитат:
Първоначално публикувано от lili66
В домашни условия разликата едва ли толкова видима ,а и 40С8000 е с 800лв по-скъп от 40С750 -това си е един 32" ТВ /или сериозна почерпка за покупката :)) /
TM чакат нова партида от C750 към края на месеца , може да изчакаш да видиш на каква цена ще са. Много се надявах да падне цената на 46C8000 но свършиха бр. от него и няма да докарват :sad:.Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
благодаря на hristoslav2 за инфото в началната страница и на mike_bg за отговора на питането ми за wi-fi адаптор, взех си и аз Tenda W302U http://www.multirama.bg/product/1737...nda-w302u.html и като го пъхнах в USB-то на моя ТВ LE-32C653 си го разпозна без никаква допълнителна намеса като SAMSUNG WIS-09ABGNX :yahoo: За инфо на мераклиите останаха още 2 бр. в Мултирама на Солунска :Drinks:
Благодаря на ste1, samisam,johnyboy,svetlio1,elcos!
Успях да активирам сателитния тунер на телевизора Самсунг С650, като влязох в сервизното меню и от там на Option - Tuner - от DVB_TC на DVB_TCS .... и после при рестарт в менюто на тв- то в Plug & Play при търсенето на програми се появи на източник от : АНТЕНА , КАБЕЛ..... и САТЕЛИТ :ole
hristoslav2 може да добави това в FAQ ,като още една от допълнителните възможности , които не са активирани , но могат да се пуснат в нашите телевизори.
Ти хубаво си го пуснал софтуерно, но дали съществува хардуерно този тунер?Цитат:
Първоначално публикувано от joropl
Опа ново 20 ,а сега да се пройзнесът спецовете който са го тествалиЦитат:
Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
дали реалано работи хардуерно понеже нямам булсат :(
Предполагам че хардуерно не съществува. Другото е че няма вход за него, така че дори и да е там, няма как да се включи кабела от антената в него.
Ние си взехме C750 и макар да бе мостра на 1000 часа работа работи перфектно.Цитат:
Ако ще ползваш 3д-тоне мислиш ли че 40" диагонал няма да ти е малко ??
п.с. 3д-то е домашни условия си е голяма кирия :)
p0ckata,46" ще е по-добре,нали?А защо избрахте C750 пред LED,аргументирай се!Много ми е трудно да взема решение.Благодаря за съвета за инчовете,ценовата разлика е 150-200 лв,не е много.
Както е изписано в повечето теми за всички телевизори ЛЕД е технология която тепърва ще навлиза ще се разработва и доизкусорява. Защо избрахме LCD защотото несъм фен на плазмите. Чесно немога да кажа как е при C7000 но при C750 висичко е изкусорено и картината ми харесва доста при СД сигнал с Кам модул.Цитат:
Според мен за тези пари който си приготвила ена 46" няма да ти е никак зле имаи напредвид че диагонала винаги омалява на окото по добре повече поне според мен.
Поздрави и успех в избора.