-
Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени
Цитат:
Първоначално публикувано от feikot
Към Христослав- Има ли възможност,ако някой ми напише фърмуеър (имам познати много добри програмисти) ще ми се реши ли проблема с full hd на 3d на моята щайга
Ти изби рибата.
Ако фирмуеър се пишеше така от 2-3 ентусиасти по нощите ...
Ама то не пречи да приготвиш едно $200К-$300К - някой може да се навие :)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341339540[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от nikineo
направил ли си това ?
Как да активирам възпроизвеждането на DivX филми ?
В инструкцията/и менюто на телевизора/ искат да направиш регистрация на сайта
...............................................................
Тука според мен има някакво неразбиране.
Тази регистрация се прави за да може като си купиш филм от www.divx.com те да ти го кодират по такъв начин, че да се гледа само на регистрирания телевизор.
Цялата тази процедура няма никакво значение ако ще гледаш филми от замунда или собствено производство от видеокамерата ти примерно.
-
Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/
Цитат:
Първоначално публикувано от vladi8008
Бях писал за проблем с изчезването на субовете като плейвам филми през ДЛНА.Христослав ме посъветва да нулирам заводските настройки.Рових се рових се и не можах да разбера как да ги нулирам ,ако някой знае да помогне
Първо си виж настройките на DLNА сървъра.
Как да въстановя заводските настройки ?
Натиснете Exit на дистанционното (около 10 секунди) докато ви се появи съобщение "resets all settings to default values" след това натиснете OK за да ресетнете TV.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Първо си виж настройките на DLNА сървъра.
Как да въстановя заводските настройки ?
Натиснете Exit на дистанционното (около 10 секунди) докато ви се появи съобщение "resets all settings to default values" след това натиснете OK за да ресетнете TV.
какво имаш предвид под проверка на DLNА сървъра.
-
Цитат:
какво имаш предвид под проверка на DLNА сървъра.
Да провериш как са ти настройките за субтитрите - да не би там да е проблема.
-
Препоръчайте настройки на картината за ЕS 6100
МноГо съм доволен - най-вече от браузъра и поточно видео- клипове и филми вървят на пушка по безжичната
При черен екран има неравномерност в подсветката- това дали го има и в по-горните модели и серии? дали може да се оправи?
-
Цитат:
При черен екран има неравномерност в подсветката- това дали го има и в по-горните модели и серии? дали може да се оправи?
Има го, http://www.forodvd.com/tema/108005-t...00-de-samsung/
-
Имам модел 40es6100. Въпросът ми е - има ли възможност да се изтриват приложенията които смъквам и ползвам на телевизора? Например игра свалил съм я и сега немога да я изтрия и да освободя памет на телевизора?????
-
Цитат:
Първоначално публикувано от kali_76
Имам модел 40es6100. Въпросът ми е - има ли възможност да се изтриват приложенията които смъквам и ползвам на телевизора? Например игра свалил съм я и сега немога да я изтрия и да освободя памет на телевизора?????
Не знам конкретно за този модел, но ето как го правя аз - влизам в аппсторе - там някъде трябва да намериш моите приставки. При мен са долу в ляво - там ти вади списък с инсталираните вече неща на тв-то и ти дава опция да ги изтриеш.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Да провериш как са ти настройките за субтитрите - да не би там да е проблема.
уфффф ми това с ексита не действа при мен(в смисъл като го задържа нищо не става).Как мога да вляза в активните настройки на суб. на плейара.например там където има опция да са на кирилица.Сори 4е ви занимавам с този на пръв поглед елементарен проблем
-
Цитат:
Първоначално публикувано от collapse
Не знам конкретно за този модел, но ето как го правя аз - влизам в аппсторе - там някъде трябва да намериш моите приставки. При мен са долу в ляво - там ти вади списък с инсталираните вече неща на тв-то и ти дава опция да ги изтриеш.
Ако си ползвал тел. с андроид менюто е идентично там от където си свалял от там и триеш.
-
-
Цитат:
уфффф ми това с ексита не действа при мен(в смисъл като го задържа нищо не става).Как мога да вляза в активните настройки на суб. на плейара.например там където има опция да са на кирилица.Сори 4е ви занимавам с този на пръв поглед елементарен проблем
Пускаш филма. Бутон TOOLS. Скролваш опциите надолу.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от legalbg
Пускаш филма. Бутон TOOLS. Скролваш опциите надолу.
знам от къде но от TOOLS прозореца за субтитрите не е активен
-
Цитат:
Първоначално публикувано от collapse
Да намирам ги в смартменю и ми ги показва инсталираните приложения, но нямам опция за триене...
-
Цитат:
знам от къде но от TOOLS прозореца за субтитрите не е активен
Трябва да е пуснат филма