На ТВ ще се гледа само СД сигнал екстри не ме интересуват. С750 добър избор ли е на 700 часа е с матрица SQ01, 46 инча 1700лв. Сравнение с Д6500 като качество на картината на СД сигнал?
На ТВ ще се гледа само СД сигнал екстри не ме интересуват. С750 добър избор ли е на 700 часа е с матрица SQ01, 46 инча 1700лв. Сравнение с Д6500 като качество на картината на СД сигнал?
ТВ е супер ,ако няма някакви дефекти ,но цената е висока за стар тв -искай още отстъпка.
И все пак е на почти 2 години модел и е без 3Д очила -ако купиш 2 чифта и става колкото Сони 46ЕХ720 и ЛГ 47LW4500/5500 / нови/.Пак си помисли ,последно като го гледах в Германия /преди 5-6 месеца/ беше 800 евро -дали е изгодна цената на ТМ !?! Да свалят още 10%.
Телевизорът е чудесен, стига да не са го изпраскали нещо (винаги имам едно наум каква аджеба е причината точно тези бройки да са им останали...)
И аз това се чудя. Затова търся мнениния относно качество на СД сигнал. 3Д не ме интересува, да гледам ТВ с очила нещо не ми допада.
Стига да е читава бройката ,модела е перфектен ,но все пак искай още отстъпка.
Аз съм с C750 мостра и си работи безпроблемно за сега и няма забележки по външния вид.Съветвам те обаче с него да си купиш и допълнителна гаранция ако го взимаш от Техномаркет.Като го взимах ми направиха отстъпка от сорта на 3-4% ама не съм се пробвал за повече.Както спомена колегата svetlio1 липсата на 3Д очилата също може да го оскъпи, ако някой ден решиш да си вземеш, така че помисли дали да не вземеш и нещо по-ново.Като пренебрегнем това ТВ-то си е идеално.