Здравейте приятели! От една седмица купих за подарък на родителите ми LED Samsung UE40D6000. Но нещо не мога да се справя с настройката на картината - не е това, което трябва да бъде за LED картина. Някак си е размазана, не може дори да прочетеш какво пише в самите реклами (текста със ситните бъквички отдолу е размазан...), понякога на някой канали образите са размазани, например като гледам мач по Нова спорт - не мога да разбера кой играч с какъв номер е на фланелката?
Преди да ви помоля за помощ нека да споделя - аз ползвам цифрова ТВ от Близуу. Нямам К-модул защото още не са ми доставили, нямало налични, представяте ли си!! Връзката ми с ТВ е чрез СКАРТ. Не знам това ли ми е проблема, да си закупя ли HDMI кабел и да пробвам отново с тунера? Абе нещо не мога да се оправя с този телевизор - толкова много функции има за донасторики че трябва да работя в ТВ сервиз за да се справя! Моля някой от вас ако знае как да си направя добре насториките за да ми излезне кристален образ като в магазина, нека да ми сподели, ще му бъда благодарен, ако пък се повтарям с темата, то ме извинете, нов съм, прочетох доста из форума, но открих доста неща, и още повече се обърках самия телевизор се намира в осветена стая и не знам дали не му е включен някой сензор, има ли, няма ли? Вече не знам какво да правя... Затова последната ми надежда е сред Вас!
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!