-
Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/
Проблем ми е мястото,което е изградена ниша с пространство 78 см в широчина. Тошиба имам в хола от миналата година,42 инча и съм доволен от нея,но плеъра не поддържа някои формати, кои за звук, кои за картина...
Докато на Самсунг чета,че плеърите са може би най-добри в сравнение с другите...Просто нямам шанс за по-голям диагонал на ТВ и затова съм се насочил на 32 инчовите.Гледах и Sony KDL32NX600 , както и LG32LD750.Всъщност мисленето ми опира до тези двата и горепосочения Самсунг.За който пропуснах да ви питам има ли 100Hz?
-
Вече ти казах , D550=C550 = 50Hz ! Тошиба 32XV733 e 100Hz ! А и при този диагонал , 32" , няма да има голяма видима разлика , но зависи и от телевизионния сигнал - ако е качествен 100Hz не са проблем , но ако е кофти - няма и да ти помогнат !
-
За това какво ще кажете за Samsung UE46D5000PWXBT VER 02 SER.No Z8HN3PB400213F
-
Мноого цифра и буква , мнооого нещо ! :)) :-memnon :-memnon
Иначе модела е сглобен в Словакия , матрица S-PVA Самсунг - по-важно от това май няма ! Ако не ми вярваш , прочети инфото от стр.1 !
-
Въпроса тук не е дали ти вярвам или не а дали става тоя телевизор ?
Аз ако не ви вярвах нямаше да ви питам :)
-
Колега , нищо лично , но дали става за какво - става и за радиатор и за телевизор !
По-добра комбинация оттази като размер и матрица няма , за по-големите размери си има плазма ! Това е факт !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
По-добра комбинация оттази като размер и матрица няма , за по-големите размери си има плазма ! Това е факт !
Това ми е повече от достатъчно колега :) Напълно съм наясно, че не е най-прекрасния на света :))
-
Остана и да почерпиш ! :Drinks:
-
ta4ko
След обяснението за конкретните ограничения, които изискват да имаш 32-ка, вариант за 100хц + медиа плейър е само Самсунг C630/C650, но откъде ще намериш неупотребяван не ми е ясно. От друга страна за течнокристалните не считам за проблем дали са били мостри. Единственото главоболие е ако са го изнасилили някак. И друга възможност е последните бройки да са изостанали проблематични. Днес гледах в ТМ Славейков 40C750 с блокирали пиксели. Кофти е да дадеш 1500 лв. за нещо с дефект от самото начало (и то непоправим в конкретния пример).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
За това какво ще кажете за Samsung UE46D5000PWXBT VER 02 SER.No Z8HN3PB400213F
Вече съм собственик на споменатия ТВ ( дали горд тепърва ще видим :)) ) Това което ми направи впечатление досега е, че при сигнала от цифровата ( виваком ) и ДЛНА картината е леко на квадратчета. Като пуснах през флашка филма си е мнодо добре . Иначе доста неща по настройките не са ми ясни още
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Остана и да почерпиш ! :Drinks:
стига да се видим някъде колега с удоволствие бих почерпил. така като гледам ник нейма изглежда и за хонди ще говорим :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
... така като гледам ник нейма изглежда и за хонди ще говорим :)
Много е вероятно и това да стане , стига да се видим , на плажа може би , в Варна ? :016:
-
За съжаление вече приключих с плажове и морета за тази година а и Варна ми е много далече.
исках да попитам какво е това на избор на вход Window media нещо си - нищо не мога да отворя там ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от joropl
Да , активирал съм PVR ,но не съм с фърмуер 3009
А с кой фърмуер си? Ти ли си го инсталирал? Надявам се и аз да го инсталирам, ако е възможно!
-
Активиране на разширеното сервизно меню за D серия и C серия със фирмуер 3009.2 (и съответно активиране на PVR)
инструкция:
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:12046:714#714
Моля споделете резултата, според руснаците работи!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hhhsh
На C650 с фърмуер 3009.2 стана.
Активирах PVR-а.
Но програмата е на немски с шльокавица и успях да я подкарам чак на 15-тия път.
Не се включваше към ТВ.
Излъгах я като я стартирах първо на включен ТВ (не в СМ).
Явно така се запознаха с ТВ. После действах както пишат руснаците.