-
Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/
Не разбирам , защо трябва да е ЛЕД , но ти си знаеш най-добре ! Трябва ли да е модел 2011 задължително ?
Иначе това - http://technomarket.bg/products/0907...ung-ue-32c6000 .
Или това - http://technomarket.bg/products/09073280/lg-32le5500 .
Самсунг D65... серията си е много добра , но това са много пари за 32" бе човек , но ако не ти е проблем -давай ! Все пак става въпрос за кухня ?!
Успех !
-
Много ранен отговор! :shocked: За което благодаря, разбира се!
LED-а не е ли по-ярък от TFT-то!? Засилил съм се към този вид, защото стената, която ще приюти ТВ-то е осветявана от залязващото слънце. Пускам щори, но пък става тъмничко за кухня и така баланса.
Дали да е от 2011!? Ами D58 не е ли по-добър от 32le5500!? Дори и на парички. Като е по-нов, няма ли надежда, че са опрвани някои неща в новата серия!? Това са моите аргументи. Иначе на него ще се гледа Булсат, DIVA и РС(там ще го местя, че на чалавес му пречи нощно време :evil: )
Ооо, проблем ми е за тези пари - ще е на лизинг :sad:
-
Отговора не е ранен , просто имам голямо куче и ставам по това време за разходка ! :cheesy:
Не всичко в новите модели е ново - променен дизайн , но електрониката е почти същата , е има и изключения , но това по-скоро важи за по-високите класове ТВ !
Това , кой е по-добър , се прави на място в магазина - сравняваш и който ти хареса повече - печели ! :laugh:
-
Цитат:
Имат 3 завода за ТВ в Европа - Словения, Унгария и Калуга-*****
Имат и завод в Чехия. Поне така пише на телевизора ми.
-
Какво пише точно ? Да не е Словакия ?
-
-
-
-
Колеги, гледам едно телевизорче в ТМ, че е на промоция. 40D6000 струва 1499 лв. Има и 37-инчов, който е 1299 лв. Обаче от форума зная, че 37 не е за препоръчване, тъй като Самсунг нямат такива матрици.
На въпросния телевизор /ако бъде взет/ ще се гледат първоначално SD каналите от Булсатком, а в последствие и HD. У дома сме футболни маниаци и точно заради мачовете искаме да вземем по-голям екран. Ще се гледа от 2,80 - 3,00 метра.
Четох някъде из форума, че серия 6000 имат неравномерна подсветка. Наистина ли е така? Има ли други недостатъци този модел като изключим гланцовия екран? За момента най-много ме привличат моделите на Самсунг.
-
Колега , има нещо вярно в думите ти , но не всичко !
Това за неравномерната подсветка е по-характерно за цялата LED технология , а не само за Самсунг и не само за серия D и модел 6000 !!
Това , че Самсунг не прави собствени 37" матрици , не го спира да произвежда такива телевизори , нали така ? Просто матрицата е по друга технология и има други качества , но да е за непрепоръчване е малко крайно !
Иначе , за това разстояние - това е размера , мин. 40" - повярвай ми !
Ако не те бърка , че не е Самсунг и не е LED ?! :081: , виж LG 42LK450 ! Имам 37" такъв - " огън " ТВ , особено на HD канал !!! :yikes
-
42 няма как да го побера на определеното му място. Загледах се в ЛЕД поради тънкото тяло. А и миналата година LCD моделите имаха високи класове чак до 630, 650, 750. Сега достигат максимум до 550. Трябва да разгледах в други държави имат ли по-различни модели LCD Samsung, та да почакам и тук да внесат по-висок клас.
LG не мога да им хвана спатиите кои са модели 2011 и 2010. Означенията им ме объркват. Чичо ми си взе по-нисък клас 32LD320 и ми хареса картинката на Виваком. Ще се поинтересувам и за LG. Но мачовете лека-полека започват и трябва да действам.
-
Колега , всичко е LCD - едното е LED , другото -CCFL ! Означенията са различни като букви / UE - LED , LE - CCFL / и броя на цифрите - LED s 4 цифри / 6500 примерно / , CCFL - с 3 / 650 примерно / ! Това важи за моделите на Самсунг , но и при другите марки е подобно !
-
Аз със Самсунга се оправям. Ставаше дума, че бъркотията при LG ми е по-голяма. Днес ще ходя до ТМ за ютия и ще разгледам обстойно и без бързане и LG.
-
Не е по-голяма , подобно е ! Щом не бързаш разгледай и ако трябва си записвай , щото стават и грешки като се превъзбуди човек от новата покупка ! Успех !
-
Благодаря! Обезателно ще взема тефтер. И като набележа нещо ще го пусна тук за малко съвети.