-
Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/
вчера пускам Internet TV и веднага започна да обновява Yahoo! бозата. След като приключи влязох в уиджета и хоп! казва ходи си ъпгрейтни софтуера на телевизора и тогава се върни... :yikes
Естествено нов фърмуер няма..
При вас така ли е? Samsung 32c650 firm: 3009.2
-
:offtopic: При мен не е така - просто в момента останах без ТВ ! :)) Абе , шегичка , но наистина трябва да си купувам нов ! :yikes
-
Дайте съвет за фирмуер на PS50C430.На страницата на Самсунг последен е този "T-TDT5DEUC_1024.1" но не мога да намеря инфо какво променя.Мен ме интересува по специално дали плеъра подържа по нови кодеци и големината на събтитрите че "големите" ми идват малки.
-
wnaso
Фирмуера не добавя нови кодеци/за тях се плащат лицензи/, за субтитрите - да може и да ги промени.
А телевизорът ти е плазмен-има отделна тема за плазми на Семсун. :)
-
"А телевизорът ти е плазмен-има отделна тема за плазми на Семсун."
Сори за това ,Гугъл ме насочи към тая тема и не съобразих че може да е само за ЛСД.
-
A Samsung UE32D6000, който е от тази година с каква матрицца е и как може да се провери?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Свалих програмата. Благодаря. Но не знам как да експортирам списъка. Моля за помощ.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ZARABOY
A Samsung UE32D6000, който е от тази година с каква матрицца е и как може да се провери?
Малко е по-сложно , но не е невъзможно ! Запиши си кода на матрицата , ако можеш да я видиш през решетката на задния капак и версията от стикера на задния капак и ще го нищим ! И къде е сглобен - ако е Словакия , матрицата може да е на Самсунг , но ако е Унгария - най-вероятно е друга , но това нищо не значи !
-
Версията е 3, телевизора е сглобен в Словакия, а през решетка нищо не се вижда т.к. процепите са с наклкон
-
Голяма е вероятността матрицата да е на Самсунг , но трябва да се провери и стикера на гърба и , все нещо трябва да се вижда , макар и трудно !
-
С фенерче под ъгъл гледах във всички отвори, но няма и следа от лепенка
-
Може , захитряли са нещо от Самсунг , но имаш ли някакви притеснения ? Словакия принципно е по-добрата сглобка откъм матрица / поне така съм забелязал досега /, след корейската !
-
Не, никакви притеснения няма
Просто ми беше интересно
-
При Самсунг винаги има тото с матриците , явно собственото им производство не им достига и слагат и други , но в кой модел, серия и с какъв размер / освен 37" / , никой не ти казва , а и едва ли е толкова важно , нали си има гаранция ако стане нещо по фрапиращо !
-
Здравейте!
Засилил съм се да взимам за кухня 32 ТВ. Май ще да е SAMSUNG. Но кой? Не държа да е 3D, но да e LED, FullHD, slim, с хубави ъгли на виждане, матрица и процесор. Цената да е с таван 1200.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-32D5800
или http://www.technomarket.bg/products/...-32pfl7605h-12
Това http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...garian&cquery=*ue-32d6*)/.do?productguid=11877&productarea=P11090104&scenario=&detailScenario=&item_name=3D-%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80-SAMSUNG-UE-32D6510 ми харесва, но има много излишни за мен функции : 3D, WiFi ... Сигурно е с по-бърз процесор. Какво е мнението ви?