-
Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/
Хора, помагайте, имам ТВ самсуняк 40д6530 картинката е хубава, ама с проклетото 3д немога да се оправя.Как да си пусна 3д съдържание на телевизора. От компа- не става, издърпах си от арената това Sharks 3D 2004 Blu-ray 3D 1080p AVC DTS-HD HR 5.1 - MiB, ама като го пусна как да кажа на ТВ,че това е 3д и да не натискам бутончето за 2д към 3д или сайд бай саид и да се преобразува картината още един път и да се разминава. Като пусна 3д само от компа, очилата не се включват. Пуснах друг клип- същата работа, през флашка, също, през медия сървър също не стана. Търсих във форума, но не открих нищо, ако пък съм пропуснал, насочете ме към някоя тема, или обяснете, който го е подкарал вече.
-
Бутона 3D винаги трябва да го натискаш,когато съдържанието е свалено от нета ,очилата сами се включват и се изключват -поне така е при мен(UE40D600)-пробвай с 3D съдържанието в SMART HUB-Explore 3D-при тези клипове всичко става автоматично,без да натискаш копчето на дистанционното.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от kalpazanin
Хора, помагайте, имам ТВ самсуняк 40д6530 картинката е хубава, ама с проклетото 3д немога да се оправя.Как да си пусна 3д съдържание на телевизора. От компа- не става, издърпах си от арената това Sharks 3D 2004 Blu-ray 3D 1080p AVC DTS-HD HR 5.1 - MiB, ама като го пусна как да кажа на ТВ,че това е 3д и да не натискам бутончето за 2д към 3д или сайд бай саид и да се преобразува картината още един път и да се разминава. Като пусна 3д само от компа, очилата не се включват. Пуснах друг клип- същата работа, през флашка, също, през медия сървър също не стана. Търсих във форума, но не открих нищо, ако пък съм пропуснал, насочете ме към някоя тема, или обяснете, който го е подкарал вече.
При подаване на 3D телевизора автоматично го разпознава и превключва в 3D режим.Така е при мен с 46d7000.
-
скоро си купих д4000 . един приятел ми свали на флашка филм(бързи и яростни 5).няколко минути след началото филма спира(замръзва) и не тръгва.може ли някой да ми помогне.предварително благодаря.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от nero
Аз немога да видя никакъв клип.Ivan Ivanov е избрал неговият профил да се вижда само от приятели!
-
В папката ми има 13.44Мб клип.
Сори, оправих го.
-
При теб зарежда значително по бързо отколкото при мен (както при мен на LG-то ми).При ново свързване на харда към юесбито на телевизора има забавяне от поне 5сек. при преминаване от папка в папка.Незнам на какво се дължи това.
-
Харда ми е форматиран на FAT32--- 4096. При теб как е?
Качих и клипче как отваря 7 подпапки. Нямам идея защо при теб е така.
Разликата в телевизорите ни е само в цвета на рамката.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mmmatev
Здравейте,наскоро купих телевизор UE46D6510WS, към който връзвам хард диск WD My Passport 640GB.Проблема ми е, че когато имам филми в четвърта, пета и т.н. папка в дълбочина телевизора не може даже да разбере, че там има такива папки.Също така докато отида до желаното място на диска минават около 2-5мин.Същия този диск на другия ми телевизор LG 42LE5500 се отваря с пъти по-бързо, като се четат всички папки.Въпроса ми е това нормално ли е при Samsung, и ако отговора е не, какво трябва да направя. Имам и друг въпрос - каква ми е матрицата като отзад на стикера пише Version No : 03
За да видиш поставената матрица трябва да влезеш в разширеното сервизно меню.
46D6500 Version 01 46L1UF6E AU Optronics
http://u1.ipernity.com/19/30/46/1127...211cf0.560.jpg
AU Optronics http://en.wikipedia.org/wiki/AU_Optronics
In 2010, the company built two more manufacturing facilities in the Czech Republic and Slovakia.
46D6530 Version 01 46L1UF6E AU Optronics
http://www.avforums.com/forums/attac...2364805816.jpg
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...1108131337.htm
http://www.avforums.com/forums/15259291-post634.html
-
Вероятно можем да считаме, че "Version: 01" означава AUOptronics панел, до доказване на противното?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Lance
Вероятно можем да считаме, че "Version: 01" означава AUOptronics панел, до доказване на противното?
Според мен значението е различно за всеки модел и серия.
-
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Харда ми е форматиран на FAT32--- 4096. При теб как е?
При мен харда е форматиран на NTFS 4096, но имам филми с по 10 и отгоре GB.Повече от четири папки не може да отвори.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
За да видиш поставената матрица трябва да влезеш в разширеното сервизно меню.
Прилагам снимка.
-
И мойте не са по-малки от 10 Гб, но нямам проблем. Пуснах клипче до 7 подпапки няма проблеми.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mmmatev
Прилагам снимка.
46D6500 Version 03 46А1UF7E S-PVA Samsung
-
Цитат:
И мойте не са по-малки от 10 Гб, но нямам проблем. Пуснах клипче до 7 подпапки няма проблеми.
Ще трябва да намеря друг хард, да го форматирам на ФАТ32 и да пробвам.
Пробвах с една флашка 8GB форматирана на FAT32 и там се чете осезаемо по-бърза вкючително и до осмата подпапка, която бях направил.Извод - Samsung обичат FAT32.