Лошо... при условие, че данните са верни, явно наистина за различните модели различните стойности на "Version: XX" означават различни неща...
Преглед за печат
Лошо... при условие, че данните са верни, явно наистина за различните модели различните стойности на "Version: XX" означават различни неща...
Колеги днеска купих C650 и си пуснах филм през флашката с .ави формат , отвори филма , но субтитрито не , в меню Субтитри командата е на Изкл. и не ми дава да го Вкл. помогнете ми моля ви.
Папката с името на субтитрите същото ли е като на филма ?
Само не разбрах това значи ли че матрицата е лоша и ще има ли проблеми с нея .
Не значи !! Нещо притеснява ли те ?
Папка или файл , ако е файл да със същото име е Копи Пейст , само накрая пиша .SRTЦитат:
Първоначално публикувано от civica
Добре де , файл ! И една точка да има в повече - не става ! Провери пак !
Колега мерси много , след като ми каза папка , се сетих да ги сложа и двете в 1 папка и стана , да си жив и здрав , ако имаш път към бургас или айтос , ще те черпя :Ь
Май ще трябва да се отбия , че имам още една почерпка от Бургас ! Голямо пиене ме чака ! :yahoo:
Пише си го в 9-ти пост.Цитат:
Първоначално публикувано от pentod
- A - Samsung
- D - Chimei Innolux,
- L - AU Optronics
- I - Chunghwa Picture Tube
- Р - Chilin http://www.chilinsolutions.com/
1 - Panel frequence
- 6 - 50/60Hz
- 1 - 100/120Hz
- 2 - 200/240Hz
U - Panel /тип панел/
- A - AntiGlare
- T - TN
- U - Ultra Clear
F - Resolution /резолюция/
- F - FullHD,
- H - HD ready,
- U - Ulthra D
0 - Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1…)
C - BLU (BackLight Unit) - тип подсветка
- C - CCFL,
- L - LED,
- E - Edge LED
46D6500 Version 01, Panel type: 46L1UF6E AU Optronics http://www.auo.com/?sn=149&lang=en-US&c=23&n=111
46D6500 Version 02, Panel type: 46P1UF6E Chilin http://www.chilinsolutions.com/produ...ofessional-lcd
Моля собствениците на модел 46D6500, които са с Version 03 или 04, да проверят панела в сервизното меню и да пишат.
И аз съм се засилил да купувам 46Д6500. Само сервизното меню ли е начина да се провери панела? Гаранция ли е че всички version 01 са с AUO панел например?
Да - само от сервизното меню.
Почти сигурно е че Version 01 е AU Optronics.
Няма място за притеснения, защото и 4-те варианта поставяни матрици имат сходни/близки характеристики.
Здравейте! Притежател съм на Samsung UE 40C6500 и за съжаление преди да открия този форум ъпдейтнах фирмуера до 3009....Щом прочетох тук, че има един немски софтуер, който може да накара телевизора да пусне разширените настройки, за да се активира PVR функцията го изтеглих (V. 0.04.14 beta) и пуснах на компютър. През LAN успях да намеря телевизора и да увелича/намаля звука чрез графичното дистанционно за проба. След което затворих немската програмка и спазвайки инструкциите от 1ва страница чрез MUTE-1-1-9-ENTER дадох HOTEL MODE на ON и изключих телевизора. Посредством INFO-MENU-MUTE-POWER пуснах сервизното меню и отидох до компютъра и отново старирах немската програмка. Върху нейното графично дистанционно натиснах с мишката първо Factory и след това 3Speed ....kато резултат екрана на телевизора стана черен и горе в средата се появи мигащ червен надпис " T-VALDEUC-3009.2 0:07:14 40D1UF0E EXT ", a в долната част на екрана "Press EXIT to return to TV mode." Повторих всичко това няколко пъти, но до разширените настройки така и не стигнах. Може ли някой да даде съвет?
Здравейте,пичове и....пичеловки :) Искам да вметна едно лично мое скромно мненийце, с което да "канализирам" мненията на потребителите относно отделните марки (в случая- Самсунг).Та за какво иде реч? Ами от няколко месеца периодично следя с любопитство форума, и се радвам, че постоянно научавам доста полезни и интересни неща.Но ми прави вече лошо впечатление прекалената, дори излишната суетност, която проявяват повечето участници тук относно типа матрица, компонентите, включени в отделния модел и т.н.Суетност, коят е типична за нежния пол, а не за силния.Защото какво значение има типа матрица или мястото на сглобката, ако все пак картината, която ни представя тв-то е супер?! Лично за мен- това ми е последна грижа. (Е, разбира се, тук не става дума за най-калпавите сглобки.) Че каква гаранция има, ако всичко си е на Самсунг, Корея- че няма да дефектира или нещо, недай си Боже да се повреди?! Никаква! Всъщност- гаранцията си е фирмена, от маркета де, която ви поема всякакви евентуални повреди без значение мястото на производство на приемника...Като се включи и допълнителната застраховка- просто губите грижи... Важно е, ъглите на виждане да са отлични, контраст, яркост и цветоподаване да са великолепни и това е. Другото е просто излишно товарене на мозъчните клетки и обременяване на психиката с излишни "логаритми" и стигане до своеобразна параноя относно прецакване при покупката...Та съвета ми е- не се задълбавайте толкоз на вътре в това, коя буква или цифра какво означава, а гледайте най-вече дали тв-то ви покрива изискванията за прекрасна картина и мултимедия (ако искате някакви допълнителни екстри).И си гледайте кефа! :080: