Здравейте,
Изходите за аудио на моя тв е dts а аз имам 5+1 колонки. Има ли начин да ги свържа към моя 32d550.
Преглед за печат
Здравейте,
Изходите за аудио на моя тв е dts а аз имам 5+1 колонки. Има ли начин да ги свържа към моя 32d550.
:2guns:
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322860964[/time]_________________________________________________
Плеара на вградения браузър си работеше перфектно имаше си фулскрийн докато телевизорът ми си направи някакъв ъпдейт и всичкко отиде по дяволите. Проблема за мене е супер голям понеже ползвам ТВ-то предимно за гледане на БГ телевизия онлайн и си представете сега как гледам едно мъничко екранче посредата на огромен 46 инчов LED екран. Няма такава тъпотияЦитат:
Първоначално публикувано от animania
Привет, прав си, просто Dolby Digital опцията ми е неактивна на SD каналите, пробвах с няколко HD канала и всичко беше наред :).... не се бях сетил за това :)Цитат:
Първоначално публикувано от nilro
Иначе, някой друг съвет? Аз съм отскоро с D6530 :) ... направих настройките на картината както са от hdtvtest и картината е доста добре... само ме дразнят най много малките субтитри и това за часа....
@tsvetelin2001 ...
Относно Flash player full screen - моя firmware e 1015, а гледам на сайта вече има 1015.1 ... но при ъпдейт ми казва че имам най новата версия ;)
Виж твоята версия на фирмуера.... аз се чудя ако ъпдейтна дали няма да се оправи това... всеки път като пусна full screen и браузъра забива..
@hristoslav2 ... това за Dark SMart TV, с този руски нищо не обелвам :)
Защо като сканирам за канали ,на опция кабел са едни а на "всички канали" се запаметяват други канали?
С КАМ- модул ма СКАТ TV и SAMSUNG D6000. Има ли софтуер за добавяне и радактиране на канали,повечето само си местиш положенията
При "всички канали" ти сканира и запаметява и аналоговите и цифровите.Цитат:
Първоначално публикувано от kocetoMR
При редактирането на канали само можеш да триеш и местиш.
Здравейте колеги!Реших се,ще взимам SAMSUNG UE-40D7000.Въпроса ми е:Дали ще успява да захранва и отваря без проблем всички папки с филми от SAMSUNG EXT HDD HX-M101TAB/G 1TB USB 3.0?Щото май бързо ще се напълни,с филми от 10-40GB.Все пак ще се захранва само от USB-то.Ако не да си взема по малък вариант поне 500GB.Или???
Благодаря предварително!
Без проблеми!Цитат:
Първоначално публикувано от EMSI_
Време е данаучиш някой и друг език :)Цитат:
Първоначално публикувано от animania
Ползвай гугъл преводача http://translate.google.bg/
http://translate.google.bg/translate...6109494178.txt
хаха, мислиш ли, че не съм :)Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Имах впредвит при автонастроика- опциите "В пълен размер" и "Мрежа"!Цитат:
Първоначално публикувано от nilro
Дойде времето и аз да се похваля с покупката си. В крайна сметка взех UN46D6900, като към него ми дадоха камера Skype и 3D филм(анимация някаква) с два чифта очила бонус. Доплатих само за калибрация и ми казаха след като TV-то се разработи?(50 часа) да им се обадя и щял да дойде някой да го калибрира. Телевизора го имам от две седмици и засега съм доволен, но все още го разучавам. Вчера ми пристигна поставката за стена и сега отивам да го закачам.Цитат:
Първоначално публикувано от Falken
Здравейте! Реших да сменя стария Samsung 32 инча, купен преди четири години с нещо по - новичко и по - голяма разбира се, LED или LCD. Изискванията са ми да е 46 или 47 инча, full HD, като ще се ползва за гледане на цифрова кабелна на blizoo, hd или DVD филми от компа, по рядко за PC и много рядко за PS2 игри. Ще се гледа от 3 - 3,5 м. Бюджетът е около 1400 лв. - макс.1500 лв. Засега вниманието ми се насочи към Samsung LE-46D550. Бих искал да разбера, какво ви е мнението за този модел, плюсове и минуси и струва ли си покупката му. Предварително благодаря.
Някои пробва ли новият фърмуер T-GAPDEUC-1017.1, за D7000?
Отзиви!
Направих опит на 32D4003 преправих на UD4000 и също се получава активиране на медия плеър.Но според мен е рисковано ако се случи нещо с телевизора и трябва да отиде на ремонт ще има проблем.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
да попитам нещо имам 6530.Картината е супер обаче нещо много ме дразни всичко се гледа като на театър,все едно е някакъв нискобуджетен филм или турски сериал.Бях попаднал някаде на такава статия но не мога да я открия.Ако някой ме разбра за какво говоря и знае решение моля да пише.