Здравейте,
знае ли някой как се подреждат каналите на този телевизор? Избира и подрежда каналите по азбучен ред, но на мен така не ми харесва. Прерових цялото меню, но не се справям. Ако някой знае как нека помогне! Благодаря предварително.
Здравейте,
знае ли някой как се подреждат каналите на този телевизор? Избира и подрежда каналите по азбучен ред, но на мен така не ми харесва. Прерових цялото меню, но не се справям. Ако някой знае как нека помогне! Благодаря предварително.
Изтегли се програмата Samsung PC Editor v1.01 - с нея лесно можеш да преподреждаш и да преименуваш (само аналоговите) програмите. Можеш да запазиш файла на компа и при нужда бързо да възстановиш подредбата. Иначе става и през телевизора - Рководство - Диспечер на каналите , но процеса е бавен и трудоемък.
Там е работата, че тази функция (диспечер на програмите) я няма в менюто. В електронната инструкция пише, че функцията може да не се поддържа в зависимост от региона. Пробвах да сменя региона във всички варианти, но не се получава, за това питам.
Сега възникна нов проблем. Най-вероято е включен автоматичния ъпдейт и някой програми отидоха с 1 час назад. Не мога да ги настроя в реално време. Знае ли някой как става?