Спрял съм се на два модела тв - SAMSUNG UE-40ES6100 и LG 42LM620S. Много се чудя на кой да заложа. Имам някакви симпатии към Самсунга, но все пак....Има ли някой наблюдение на двата модела да удари едно рамо...
Спрял съм се на два модела тв - SAMSUNG UE-40ES6100 и LG 42LM620S. Много се чудя на кой да заложа. Имам някакви симпатии към Самсунга, но все пак....Има ли някой наблюдение на двата модела да удари едно рамо...
Разликата е 2 инча в полза на LG-то, а Самсунга има вградена wifi карта.За него не откривам обаче колко ms му е времето за реакция.
Аз имам от месец и нещо 40ES6100, като за това време мога да кажа само хубави неща за него. Като избирах тогава 40" тв до 1500 лв при сравнение на място в магазина с други аналози до тези пари на sony и lg, при пуснат един и същ hd сигнал, samsung-a ми изглеждаше далеч по добре като картина, а относно дизайн другите до тези пари ми изглеждаха грозни. Вградения плейър на телевизора е доста добър, от всички full hd mkv филми (минимум 8-10GB) които съм пробвал всичките са тръгвали по wi-fi без пробем. Телевизора има доста мултимедийни възможности като отворен браузър опция за външна камера за skype, плейва dts, както и работата с андроид телефон като дистанционно и все пак е 2012 модел. 3D-то е FULL HD като на 12 гб 3D FULL HD бях доста изненадан от качеството. Общо взето за тези пари, качество на картина, екстри, дизайн и година на модела за мен това беше най- доброто предложение.