Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 42

Samsung серия 6 - ES6100, 6300, 6710, 6800 и 7000 серия - НАБЛЮДЕНИЯ, КАРТИНА?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Re:Samsung серия 6 - ES6100, 6300, 6710, 6800 и 7000 серия - НАБЛЮДЕНИЯ, КАРТИНА?

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Е ,ти на една флашка задължително си сложи поне заливки с основните цветове за проба /бяла ,черна ,зелена ,синя ,червена/ ,че да не те изненада някой изгорял пиксел в къщи. А и по торентите мачове колкото искаш - сваляш едното полувреме и си готов.
    Аз преди като съм купувал на място имаха такива за цветовете да се тества. Обаче мислех онлайн даже да поръчам за по евтино...уж. Ама ме жегна сега като напомни, после дали ще може да се върне ако някой пиксел цъка.....
    SAMSUNG UE-40ES7000 иначе този сега го видях струва - 2500 лв направо ме заболя сърцето много бре.... Ама МНОГО добра картина ще вади животното.... ехххх с нашите заплатки....в БГ кво да правим... аз колата ми сигурно ако тръгна я продавам колкото този телевизор ще взема... ужас. Не знам да събера пари за него ли....или много се изхвърлям вече... Дето казваш от 6500 серия нагоре да вземам и това е....

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Samsung серия 6 - ES6100, 6300, 6710, 6800 и 7000 серия - НАБЛЮДЕНИЯ, КАРТИНА?

Е ,ти си решаваш ,но според мен това са много пари за 40" ТВ . Като ще даваш 2500лв по-добре да е за 46-47" .

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Е ,ти си решаваш ,но според мен това са много пари за 40" ТВ . Като ще даваш 2500лв по-добре да е за 46-47" .
    Прав си много пари са, а какво мислиш за този - PHILIPS 40PFL5507K, гледам че много ги хвалят Филипс напоследък. Макар че като купувах преди време първия LCD хич не ми харесаха тогава като избирах, не знам сега може да са ги подобрили, но пък сигурно плейъра ще им куца...

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Споменах го по-нагоре - малко са им пресилени настройките и искат по-прецизна настройка ,за да му се извлече максимума /то с повечето тв е така/ ,но плеъра му отстъпва на този в Самсунг . Нямам впечатления от 3Д-то му. Отговаря долу-горе на ES6100 .

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Споменах го по-нагоре - малко са им пресилени настройките и искат по-прецизна настройка ,за да му се извлече максимума /то с повечето тв е така/ ,но плеъра му отстъпва на този в Самсунг . Нямам впечатления от 3Д-то му. Отговаря долу-горе на ES6100 .
    ОК мерси! Ще е 6500, освен утре като се събудя нещо друго не реша хихихи. Само ще питам ако го поръчам онлайн какво се прави ако има изгорял пиксел като го получа.... това е много интересен въпрос. Ако ме устройва ще го поръчам така, че излиза по евтино...

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

При онлайн поръчка можеш да го върнеш до 7 дни след покупката . Поне искай изрично да не е мостра.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2012

ES серия е страшно дразнеща неравномерната подсветка http://mos.futurenet.com/techradar/R...ght-420-90.jpg

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

При онлайн поръчка можеш да го върнеш до 7 дни след покупката . Поне искай изрично да не е мостра.
    Ще питам и за това
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1343729400[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от krasito05
    ES серия е страшно дразнеща неравномерната подсветка http://mos.futurenet.com/techradar/R...ght-420-90.jpg
    Да ти кажа и аз съм се замислял за тези подстветки... Защото в къщи в момента имаме само от старите LCD без подсветки и картината особено на HD е идеална... Сега много ме наплашихте с тези подстветки ако не са равномерни... Аз в началото даже тръгнах да гледам ТВ без 3D и хилядите екстри, но ми се искаше заради плейъра да е добър а се оказа че само на Самсунг е читав от към всичките му подробности и за това... Добре ти кой ще препоръчаш тогава да е с хубави подсветки и читав плейър?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1343731056[/time]_________________________________________________

Прочетох няколко пъти и ТЕМАТА за САМСУНГ главната
    Samsung - плюсове и минуси
    + Добър контраст /матрица S-PVA или A-MVA/
    + Реални 200Hz /мощен процесор/
    + 10bit матрици /в горният клас/
    - "рулетката" с матриците на един и същи модел
    - Неравномерна подсветка - забелязва се в тъмно помещение след 2-3 сек. на изцяло тъмен фон.
    - Само режим movie що годе става за гледане другите режими на картината са меко казано ужасни.
    - auto-dimming
    - Голям лаг

Тези минуси дето са описани направо ужасно звучат. Не искам ЛАГ и искам нормална картина.... добре де този PHILIPS 40PFL5507K толкова ли е по добър от към картина, ако трябва ще преглътна за субтитрите на БГ и ще ги оправям през NOTEPAD-a

11. Тук е от
    Dec 2006

Еиии разноглед станах с тея ТВ, мислех че лесно се купува , но колкото повече четеш по сложно става Съжалявам че се намесвам в темата на колегата но за да не пускам нова щото и аз съм горе долу пред същите дилеми като него макар че тои доста вдигна летвата с бюджета аз се спрях на серия 32D6500, искам само да питам какво е нужно да има ТВ за да мога да гледам цифровата ТВ на Близу без тяхния приемник или без кам модул? или няма такъв филм? Благодаря Ви. Ако колегата има против ще си пусна нова тема

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Ами, ти си си отговорил. Няма такъв филм.

13. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

Това с неравномерната подсветка наистина го има,аз моя го забелязах чак в къщи на черния фон се вижда.
    Но аз не мога да видя разлика някъде като се гледа филм или телевизия.
    Нещото което ме дразни е,че понякога сцените идват някак забързани като гледам филм,не знам дали не си въобразявам или защото до сега не съм имал такъв телевизор и не съм свикнал. А може пък и от връзката да ми е защото пускам всичко през wi-fi. Някой по запознат може ли да каже ?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2006

Колега мисля си че подсветката ще ти е наи малкия дерт, освен ако излишно не гасиш лампите и не пускаш черен екран за да се дразниш че я има При една нормална употреба на ТВ и при тея сцени едва ли някога ще забележеш проблем с подсветката. Мен по ме притесняват проблеми като лагването и насичането примерно, макар че не знам кои точно е фактора за отсраняването им, дали херцовете поне 100, или времето на реакция. На моя ЛЦД ЖВЦ примерно като тече надпис от долу просто няма прочитане, всичко е мазало

16. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Лагването и насичането е проблем със сигнала подаван към телевизора.Единственно при ниските серии може да е и от телевизора.При мен 46Д6510 от 7 месеца при качествена телевизия от сателит с вградения тунер(говоря за западни телевизии.В БГ такава няма) всичко е идеално гладко.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от alex8809
    Нещото което ме дразни е,че понякога сцените идват някак забързани като гледам филм,не знам дали не си въобразявам или защото до сега не съм имал такъв телевизор и не съм свикнал. А може пък и от връзката да ми е защото пускам всичко през wi-fi. Някой по запознат може ли да каже ?
    Това ти е от Hz на екрана. Затова са по-високи, за да са ти плавни движенията и от това "плавно" се появява това "забързване". От настройките би трябвало да можеш да го оправиш.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от zeroslav
    Колега мисля си че подсветката ще ти е наи малкия дерт, освен ако излишно не гасиш лампите и не пускаш черен екран за да се дразниш че я има При една нормална употреба на ТВ и при тея сцени едва ли някога ще забележеш проблем с подсветката. Мен по ме притесняват проблеми като лагването и насичането примерно, макар че не знам кои точно е фактора за отстраняването им, дали херцовете поне 100, или времето на реакция. На моя ЛЦД ЖВЦ примерно като тече надпис от долу просто няма прочитане, всичко е мазало
    Прав си че лагването или забавянето откъм ms. е много важно. Но си мисля че вече след години дълги производство на LCD би трябвало да са ги изчистили тези проблеми. Навремето като сменях монитора тубата с първия ми LCD, който тогава си беше доста скъп един ФИЛИПС си спомням че беше най бързия на пазара първия модел с 2ms. Сега реално сигурно в някои случаи само са 2ms , иначе са повече, аз правех тестове после и т.н., но пък другите монитори които пишеха 6ms бяха в пъти отгоре.... но всичко беше поне в рамките на нормалното или в границите на НЕДРАЗНЕНЕ НА ОКОТО. Защото ако мине някой монитор 20-25ms в някои сцени става една...
    Относно подсветките ясно е че не всякога ще те дразни, но е хубаво да се проверят моделите и на конкуренцията отзивите....

Цитат Първоначално публикувано от zeroslav
    Еиии разноглед станах с тея ТВ, мислех че лесно се купува , но колкото повече четеш по сложно става Съжалявам че се намесвам в темата на колегата но за да не пускам нова щото и аз съм горе долу пред същите дилеми като него макар че тои доста вдигна летвата с бюджета аз се спрях на серия 32D6500, искам само да питам какво е нужно да има ТВ за да мога да гледам цифровата ТВ на Близу без тяхния приемник или без кам модул? или няма такъв филм? Благодаря Ви. Ако колегата има против ще си пусна нова тема
    Темата е отворена за всички, който иска да си задава въпроси и за неговия случай.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 09-05-13, 21:53
  2. 50'' Samsung 4-та серия и цифрова кабелна.
    От svetlio_88 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 06-06-12, 12:34
  3. Продавам TV Samsung LED Серия 7 UE40B7000
    От Maykrosi във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-11, 11:02
  4. Идва нова серия на Panasonic МКЕ серия.
    От Mega във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 28
    Последно: 27-03-11, 14:52
  5. Samsung серия 31 - евтини монитори с LED подсветка...
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 08-10-10, 09:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе