Има ли видима разлика в качеството на картината между тези модели и струва ли си разликата в цената между тях?И също да попитам влошава ли се качеството на картината между 40" и 46" ще се гледа от около 2,5-3 метра ?
Има ли видима разлика в качеството на картината между тези модели и струва ли си разликата в цената между тях?И също да попитам влошава ли се качеството на картината между 40" и 46" ще се гледа от около 2,5-3 метра ?
Според мен - Не.
Не съм сигурен, но мисля че трябва да се разделят на две групи
ES6100, F6400 - 200Hz
ES6530, ES6710, F6500 - 400Hz
Гледал съм един до друг различни модели Самсунг, а и не само, и винаги намирам някаква малка разлика в изображението. Посочените са от една серия и най добре да направиш сравнение лично ако намериш някои от тях един до друг в някой магазин подкарани на един плеър, тогава ще видиш реално как са нещата. Може да има нещо което за мен би било разлика но за теб да не е от значение.
При различните инчове може да има разлика в матриците и там да съществува разлика видна от пръв поглед.
Разбира се, че има разлика между моделите: контраста, който използва панела, дали има или не Wide Color Enhancer, кадри в секунда, и др. Трябва да се определи ясен бюджет и след това се вгледате внимателно в характеристиките на всеки един, за да вземете решение въз основа на вашите нужди и бюджет.