-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
floydogi
bobi20 - Имаше подобен проблем миналата година, свързан с автоматичния ъпдейт на фърмуера. Ако си го включил, махни го. Пробвай и интернета да му спреш, да видиш няма ли да се оправи. Ако имаш интернет де.
Благодаря за отговора! Интеренета го спрях, но не от това. Дано не са кондензатори. Ще видя и този автоматичен ъпдейт.
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
georgimv
свалих си 3d филм но като го пусна ми изписва "Честота кадри 48 не се поддържа "
защо и как да го оправя?
Изтегли друга версия на филма или друг филм, явно плеъра не свири филми с 48 фреймрейт. То 48 си е екзотика де, не се кахъри.
-
Цитат:
Deyan Stoykov
Като цяло ни се припокриват минусите на самсунга, но аз бих добавил и звукът като минус. В моя случай дилемата е между него и LG 47'' LA740. Там виждам по добър звук, по добър дизайн и нещо което мн ме привлича - меджик дистанционното на LG може да управлява приемника на булсатком (предполагам и на др оператори). Разликата в цената е +/- 30лв в момента.
Samsung също управлява STB на Bulsatcom. Стига да имаш в коплекта нужното устройство.
-
Цитат:
georgimv
свалих си 3d филм но като го пусна ми изписва "Честота кадри 48 не се поддържа "
защо и как да го оправя?
Имах същия проблем (F6670), пробвай да рестартираш медия сървъра на компа, а на телевизора размера на картината, и да не би да е пуснат в спорт режим.
Не се сещам точно как се оправи при мен, просто вечерта гледах фима, а на сутринта и аз имах съобщението за 48 кадъра....
Със сигурност не е от филма.
Пиши какво е станало.
/off
Да задам 3 въпроса:
1. На F6670 може ли да се прави import/export на каналите?
2. Може ли да си подредя в списък канали/фаворити примерно канала(DVB-C) 10 i 2 (DVB-S)? а не да сменям антена и т.н.
3. Може ли, да се ползва дистанционното(микрофон) за скайп разговори?
Съжалявам ако са глупави въпросите...
-
Цитат:
georgimv
така
значи имам сатприемник enigma2
та мога ли да разделя картината отнего и например nstream от тв приложенията
Ако искаш да гледаш от сателита на голям екран и в малкото прозорче да ти излиза картина от nstream- НЕ!
-
Цитат:
aurona
И
Със сигурност не е от филма.
По-скоро е от филма - най-вероятно има предвид 3Д 48хц версия на "Хобит" и силно ме съмнява някой от вградените плеъри да ги поддържа .
-
Цитат:
aurona
Да задам 3 въпроса:
1. На F6670 може ли да се прави import/export на каналите?
2. Може ли да си подредя в списък канали/фаворити примерно канала(DVB-C) 10 i 2 (DVB-S)? а не да сменям антена и т.н.
3. Може ли, да се ползва дистанционното(микрофон) за скайп разговори?
Съжалявам ако са глупави въпросите...
2. Не - само програми от един и същи тунер.
3. Неможе - само оригиналната камера с микрофон.
-
Излезе нов софтуер за
40" F6400 Smart Interaction 3D Full HD LED TV
версия 1116.0.
Качил ли го е някой?Отзиви?Как работи?
UE40F6400AW - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG
-
Цитат:
satmann
Те пускат май за всички модели от F серията. Сега се чудя да го пробвам ли 1116 или да чакам 1-2 дена.
-
1 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 11772 Проверих новия софт с MD5 - дава,че е наред.
-
Във връзка с моя проблем по-горе от Самсунг днес ми отговориха и ми препоръчаха да инсталирам точно този новия firmware.Сега го пускам да се слага и ще пиша дали всичко е наред след това.
-
Аз вече го актуализирах с 1116. При мен няма такова забиване. Дано и при теб да се се оправи. Само трябва да проверя Screen Mirroring дали работи без да прекъсва.
-
Цитат:
svetlio1
По-скоро е от филма - най-вероятно има предвид 3Д 48хц версия на "Хобит" и силно ме съмнява някой от вградените плеъри да ги поддържа .
точно "Хобит" е филма
-
Проблема при мен не се оправи и с новия firmware.Пак ще пиша на Самсунг.
-
И аз актуализирах моя Samsung UE40F6400 с версия 1116.0.Поне на първо четене,не виждам някакви разлики.