-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
miuen4o
На мен F6670 много ми хареса на живо. Даже мисля да не взимам 55''. 50F6670 е 2359лв. и това ми се струва доста прилично като съотношение цена/качество. Разбира се още се двоумя за 2-те години гаранция и активното 3D, но като качество на картината адски много съм впечатлен.
Като цяло ни се припокриват минусите на самсунга, но аз бих добавил и звукът като минус. В моя случай дилемата е между него и LG 47'' LA740. Там виждам по добър звук, по добър дизайн и нещо което мн ме привлича - меджик дистанционното на LG може да управлява приемника на булсатком (предполагам и на др оператори). Разликата в цената е +/- 30лв в момента.
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
"Смарт" дистанционното на Самсунг също може да управлява външни устройства (поне от прочетеното по форумите);)
-
Цитат:
Deyan Stoykov
Като цяло ни се припокриват минусите на самсунга, но аз бих добавил и звукът като минус. В моя случай дилемата е между него и LG 47'' LA740. Там виждам по добър звук, по добър дизайн и нещо което мн ме привлича - меджик дистанционното на LG може да управлява приемника на булсатком (предполагам и на др оператори). Разликата в цената е +/- 30лв в момента.
Зависи за какво го ползваш. За мен най-важното е качеството на картината. Телевизия почти не гледам. Тук-там някой мач иначе основно филми. За звук ползвам външни устройства, така че не ми е минус.
-
Цитат:
miuen4o
Зависи за какво го ползваш. За мен най-важното е качеството на картината. Телевизия почти не гледам. Тук-там някой мач иначе основно филми. За звук ползвам външни устройства, така че не ми е минус.
От това, което съм виждал (не в магазин, а в домашни условия) смятам, че LG-то не му отстъпва по качество на картината, даже напротив... и все пак въпрос на вкус
- - - - - - - - - -
Цитат:
svetlio1
"Смарт" дистанционното на Самсунг също може да управлява външни устройства (поне от прочетеното по форумите);)
Някой има ли малко инфо... ако има нещо вярно в това,
-
Вярно е,но само донякъде...За да ги управлява трябва да ги разпознае,за тази цел има в комплекта на телевизора едно кабелче с инфраред,което се поставя на около 5 см. от външното у-во.Влиза се в спец. меню и се действа според указанията.Проблемът е,че тези у-ва са ограничени до определен брой в списък,който по принцип се обновява.Например,моят сат. приемник не ще да работи...,питах поддръжката,казаха че трябвало да е операторски...Иначе,ако ги разпознае поддържа и други у-ва,като Blu-rаy плейъри,ДВД-та,аудио уредби.Но това е малко шменти-капели...:BigGrin работа.
- - - - - - - - - -
Цитат:
georgimv
значи имам качена на флашка последната актуализация(1114) на софтуера
но като ида на самата флашка не ми открива файла
с SAMSUNG UE-32F6400 съм
Не може да не може...:oops:
Значи,като свалиш ъпдейта,той е в този вид : "T-MST12DEUC-1114.1.exe"
Стартираш го и в резултат се получава жълта папка: " T-MST12DEUC".
Флашката е препоръчително да е 2 ГБ /макар,че става и с по-голяма, и да не е менте/.
Хубаво е и да се форматира.
Записваш на нея САМО получената жълта папка!Преди да извадиш флашката от компа изпълняваш действието за безопасно изваждане,като щракаш върху USB-иконката долу в дясно в лентата на работния плот.
След което я поставяш в ТВ-то и влизаш в менюто за актуализация -Актуализиране на софтуер-Актуализирай сега.Ако всичко е наред трябва да я разпознае и да предложи да актуализира софтуера.
П.П.
Ако пак не стане изтегляш ъпдейта отново,може да е имало грешка при първото изтегляне.
-
Цитат:
Lokoto
Самсунг пак се издъниха. Пуснаха дефектна актуализация T-MST10PDEUC-1041.0, която е сгрешена - не може да се разархивира. Причината ???
ВАЖНО!!! Не си и помисляйте да си слагате новата актуализация T-MST10PDEUC-1041.0. Страшно е бъгава. Да се надяваме бързо да пуснат нова, че бая народ е изгорял...
-
Колеги, моля ви обяснете ми нещо за 3Д филмите. В Смарт хъба като влезна да гледам нещо на 3Д, картината е размазана и с активните очила се вижда перфектно. Като свалям 3Д филми от торент сайтовете обаче, картината се дели на 2 и като пусна 3Д режима и сложа очилата, 3Д-то е само в дълбочина. Не свалям правилните филми, що ли. Така и не разбрах само mkv файлове ли може да плейва вграденият плеър. Ако са iso, какво трябва да ги направя за да ги гледам с плеъра на ТВ-то. И дали проблема не е в ези mkv файлове, които са по 10-20 гигабайта. Демек, орязани. Исотата са по 40-на гигабайта. С две думи, какво и как..... за да ми е 3Д-то пред носа :)
-
Цитат:
Lokoto
ВАЖНО!!! Не си и помисляйте да си слагате новата актуализация T-MST10PDEUC-1041.0. Страшно е бъгава. Да се надяваме бързо да пуснат нова, че бая народ е изгорял...
По-конкретно?
-
Гласовият контрол на SAMSUNG UE-55F8000 работи ли реално и нормално , немога да резбера ъгъла на гледаемост на кой е по добър SAMSUNG UE-55F8000 или SONY KDL-55W905 ?
-
Цитат:
ste1
Гласовият контрол на SAMSUNG UE-55F8000 работи ли реално и нормално , немога да резбера ъгъла на гледаемост на кой е по добър SAMSUNG UE-55F8000 или SONY KDL-55W905 ?
http://d37ddz0i31n1wa.cloudfront.net...wing-angle.jpg
-
Здравейте.Сложих новия firmware 1114.1 на моя Samsung UE-32F5500 и веднага намерих един проблем.Той е следния:
-като се влезе в менюто "Социални" на Smart Hub-a по средата,където е правоъгълника за вписване на акаунта за Skype,от тази позиция като се даде наляво или надясно телевизора замръзва и след 4-5 сек. се рестартира.Само от тази позиция се получава това нещо.Ще помоля ,който е с този фирм да пробва дали и при него го има този проблем и да сподели после какъв е резултата.
Снимах клип за да видите за какво става въпрос - https://www.youtube.com/watch?v=sUHEoQVY-Fs
-
при мен с F6400 го няма този проблем
-
Интересно. Значи при мен нещо не работи както трябва. Ще пиша на Samsung за това да видим какво ще измислят. Благодаря, за отговора :Drinks:.
Пратих E-mail до Samsung.Ще видим какво ще отговорят.
-
Цитат:
Lokoto
Аз съм с нея и всичко си работи поне за сега....Но наистина има проблем с нея, то и Самсунг я изтеглиха от сайта си и върнаха 1040.2.Само ме е яд ,че се набутах щом в всички форуми реват от тази версия 1041
-
Цитат:
KING-T
Интересно. Значи при мен нещо не работи както трябва. Ще пиша на Samsung за това да видим какво ще измислят. Благодаря, за отговора :Drinks:.
Пратих E-mail до Samsung.Ще видим какво ще отговорят.
Върни му заводските настройки и пробвай пак.