-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Дали вече стана ясно кога ще има унас моделите 2013г- интересува ме аналозите на 6 серия
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Предстой ми покупка на нов телевизор
Разстоянието е около 2, 50м
Парите са макс 1300лв
за сега съм се спрял на samsung es6100
samsung 40EH6030. Ще се ползва само през DLNA. Каква е разликата между двата освен това че при 6030
при 3д е hd ready.
Главното което ме интересува кой е с по- добрия дисплей.
es6100 e с edge led, докато 6030 с direct led
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Dominator
Вярно ли е, че Samsung 40es6100 е със Samsung матрица, а 40es6300 е с Китайска?
Тоест, как да разбера, дали е AUO, CMI или AML - последното Samsung матрица ли е?
Да - точно така.
Цитат:
kaki
Дали вече стана ясно кога ще има унас моделите 2013г- интересува ме аналозите на 6 серия
http://www.hdtv.ru/news/industry/130...ung-f6500.html
-
Цитат:
go6o78
Предстой ми покупка на нов телевизор
Разстоянието е около 2, 50м
Парите са макс 1300лв
за сега съм се спрял на samsung es6100
samsung 40EH6030. Ще се ползва само през DLNA. Каква е разликата между двата освен това че при 6030
при 3д е hd ready.
Главното което ме интересува кой е с по- добрия дисплей.
es6100 e с edge led, докато 6030 с direct led
При покупката си носи флашка, на която да имаш снимка с бял фон. Направи проверка за дефектни пиксели. Моя UE32ES6100 има тъмен такъв. Друг колега във форума писа, че още в магазина е виждал телевизори от тази серия с по един тъмен (не работещ пиксел). Трябва да има повече от седем тъмни пиксела за гаранционни претенции. Иначе телевизора е хубав, с много реалистично 3D, възпроизвежда 3D видео от флашка или външен хард диск. Подсветката при мене е равномерна.
-
Вчера си купих UE40ES6100, но от настойката за безжични мрежи не намира нищо. Какво трябва да направя? Лаптопа и телефона ми се свързват, настроил съм рутера само на ,11н режим...
-
Ако сега си го свързал с кабел - извади го.
-
Проблема с безжичния нет се оправи - смениха ми телевизора веднага. Явно самия тв е бил дефектен.
-
Здравейте, имам телевизор Samsung D6000. При търсене на аналогова и цифрова телевизия в настройките, коя държава трябва да сложа за цифров и аналогов канал ? Сложил съм ги на други и нищо не намирам. България я няма в държавите които мога да избера, затова съм сложил-други.
-
:rolleyes: Здравейте, с един дръгел съм от 2 години, но не съжалявам, че дадох толкова пари за него - Самсунг LE46C650, гледам сега, че версията на фърмуера му е T-VALDEUC_3011.0, а в сайта на Самсунг има T-VALDEUC_3015.0, да го обновя ли или няма кой знае какво да спечеля?
Изтече му 2 годишната гаранция и от тряскането на малкия тази вечер се появи една тънка чертичка вертикално по целия екран, почукнах го по чертата и изчезна, предполагам лентов кабел или е нещо друго?
-
Здравейте,..след като изчетох почти всичко във форума се спрях на UE32ES6100 след като го разцъкам ще пиша отзиви:)
-
Здравейте...
Купих си SAMSUNG 40ES6710.
Качеството на SD сигнал от вградения тунер е УЖАСНО!, размазано, ситни надписи трудно се четат!
Същия сигнал подаден от външен декодер през HDMI изглежда много по-добре!
Какво означава това? Че вградения цифров тунер е "некачествен" ли?
Някой забелязал ли е такъв проблем при него. Предполагам че тунера (MPEG декодера) не е много различен при различните модели САМСУНГ.
За сажаление нямам никакви наблюдения върху други марки и модели телевозори.
Иначе от магазина казаха че сам можел да го върна до 8 дни след покупката без да обяснявам защо... чуда се какво да права...
мерси...
-
Здравейте,а Самсунг 46ES6300 /Словакия/ V.2- тези с каква матрица са ?Мерси.
-
Колеги, съществува ли някакъв technical guide за сервизното меню на LE32С650?
-
Цитат:
morfeus
Гледам че за 6-та серия има излязъл вчера нов firmware, някой знае ли какви са промените в него и какво подобрява?
Да и аз забелязах моят 6100 е с Текуща версия:001030 и ми дава през Онлайн, че има 001032,..но като му дам да актуализира онлайн през рутъра стига до някъде и спира:confused:
-
Само през USB може да се ъпдейтва до 1032.
Сваляте файла на празна флашка, стартирате го на компа, за да се разархивира и чак тогава го слагате в USB на ТВ-то.