-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Контраста и на старите CCFL подсветки си беше напълно достатъчен , по-скоро наблюдавам (и от личен неприятен опит) че освен в най-високите 2-3 серии от марка (при някои и само в най-високата) се слагат масово 50хц панели с не особено добри показатели , което си е по-голям проблем (за мен) от използвания тип подсветка .
Сигурно е така,ако някой мисли какво съм казал и има пари може би трябва да ги даде за SONYHX953 или LG960(не съм ползвал и не смея да давам конкретни съвети).Иначе аз дадох към 2 пъти повече пари за full led-а ,ама като си заслужава няма проблеми.
Искам да попитам(щото ми трябва за вилата)пак за SAMSUNG 5000,различни панели ли се слагат и ако да какви са обозначенията,предварително благодаря!
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
До 7ма серия имат лотария с матриците. Вече не можеш да разбереш по стикера каква е матрицата. Само в сервизното, но на собствена отговорност!
За какъв Full led модел си платил двойно?
-
Цитат:
pilot
До 7ма серия имат лотария с матриците. Вече не можеш да разбереш по стикера каква е матрицата. Само в сервизното, но на собствена отговорност!
За какъв Full led модел си платил двойно?
За A786(за който стана дума)около 3400,сега 40'' 7 серия са под 2000,пък цените като че не падат много.За влизане в сервизното май не искат в магазините,а пък ако го купя едва ли на 1-я ден ще го връщам заради това.Ама все пак как беше влизането в сервизното и какво трябва да гледам,че нещо съм проспал?
-
Е, как да искат?:police: Аз не ти препоръчвам да го правиш, щото при грешка, гаранция Франция! Все пак, на първа страница трябва да е описано.
П.С. За цената, навремето и аз дадох сумати пари, но така бяха цените. Сега ще видиш OLED моделите как ще режат глави:029:
-
Моля кажете с коя програма се подреждат каналите на SAMSUNG UE-40-ES6100. Искам да ги експортна на USB и да ги редактирам с компютъра..
-
Може да използваш Samsung_ChannelListPCEditor_1.10. Доста удобна програмка
-
Здравейте и от мен вече съм собственик на UE32F6400
перфектно тв имам само един въпрос как се изтриват
думите (ключови думи)които съм въвел във google
търсачката по никакъв начин не успях.
-
Цитат:
zarko359
Дайте ако знаете линкове за UE-32ES6800 да почета малко за него че маи това ще взимам по добра 32'' не можах да намеря
процесора разбрах че е дуалХ900mhz но никаде не пише колко рам е?
F6300 серията не пише че е за кой регион е мисля че е за европа
Ето едно ревю но за по-големият му събрат
Samsung UE46ES6800/ UE40ES6800 (ES6800) LED Smart TV Review
Да за Европа е. Виж таблицата във 2-ри пост/все още е недовършена/.
Днес гледах F6400 - има малка разлика спрямо миналогодишните модели
- малко по-добър зрителен ъгъл
- малко по-дълбок корпус заради променената подсветка
/сега светодиодите са разположени отгоре и отдолу - в модели 2012 бяха отляво и отдясно/
-
кажете,, F6400 50 или 100 Хц е панела?
-
Вече го писах в темата за избор
F6300, F6400 са 50Hz
F6500, F6600, F6700 са 100Hz
F6800, F7000, F8000 - са с 200Hz-ови панели
-
Според мен F6400 са 100hz според инфото CLEAR MOTION RATE 200Hz или реални 100Hz ако
говорите за това а не за нещо друго:(
-
Цитат:
zarko359
Според мен F6400 са 100hz според инфото CLEAR MOTION RATE 200Hz или реални 100Hz ако
говорите за това а не за нещо друго:(
За да не се чудите, колко херца са телевизорите ви и дали мажат, си вземете плазма. Имайте в предвид, че има разлика между 100хц и 100хц реален панел. Ако не виждате замазване не го търсете!
-
@hristoslav 2 прочетох в другата тема за 50/100hz панели разбрах какво имаш предвит.
-
Цитат:
zarko359
@hristoslav 2 прочетох в другата тема за 50/100hz панели разбрах какво имаш предвит.
Аз пък не разбрах: SAMSUNG UE-40-ES6100 е с реални 100Хц, а UE40F6400 е с реални 50- така ли е?
-
Цитат:
kaki
Аз пък не разбрах: SAMSUNG UE-40-ES6100 е с реални 100Хц, а UE40F6400 е с реални 50- така ли е?
И двата са с реални 50 херцови панели. Изписаните варху кашона и в спесификациите, са индекси измислени от маркетинговите отдели с цел привличане вниманието на потенциални клиенти.
Индексите са сбор от - реалните херци на панела + изкуствено генерираните кадри + честотата на сканиращата посветка