-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Здравейте,
Предстои ми покупка на нов ТВ след около месец. Ще съм благодарен, ако може да помогнете.
Ще се използва най-вече за гледане на филми и спортни събития (футбол). Също така държа ако може да е 3D. Предвидил съм бюджет около - 1200-1300лв.
Спрял съм се на тези два модела:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0ES6530-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...2LA691S-3D-LED
Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря предварително!
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
И двата стават за целите , който искаш . И двата си имат предимства . Но най-добре да си ги сравниш на живо и да прецениш , кое ти харесва повече , понеже 3Д-то им е по-различна технология . Иначе другото си зависи от качеството на подавания сигнал .
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
elnuevo89
Единия е миналогодишен модел - този на Samsung... Ами 100Hz срещу 50!
-
Цитат:
zaho_cool
Здравейте искам да попитам как да направя така, че търсачката в youtube приложението да търси и на кирилица? Телевизора е Samsung ue32f4500
Когато вържеш външна клавиатура, не ти ли дава възможност да пишеш на кирилица?
Цитат:
danilk0
Има ли възможност за възстановяване на стар фирмуер ?
В меню на надстройка на софтуера и под меню за избор на usb, и под менюто -горе е алтернативният фърмуер, а долу фигурира старата версия, преди ъпдейта. Именно оттам става връщането на стария фирмуер...
Защо не ми е активна тази опция?
Блокирана е от производителя във всички серии. Вероятно има някакви проблеми с даунгрейда.
-
Цитат:
hristoslav2
Когато вържеш външна клавиатура, не ти ли дава възможност да пишеш на кирилица?
.
По принцип не съм вързвал клавиатура но искам да знам дали може от дистанционното да се пише на кирилица и дали изобщо има такъв вариант?
-
Цитат:
zaho_cool
По принцип не съм вързвал клавиатура но искам да знам дали може от дистанционното да се пише на кирилица и дали изобщо има такъв вариант?
Няма такава възможност.
-
Нещо Самсунг-а (40В750) ми умря - както си работеше изгасна картината и това е - няма мигане на диода - нищо . Сега съм го изгасил за "рестарт" ама нещо лоши мисли ме спохождат ...:embarrassed:
п.п. След "рестарт"-а - няма картина и звук - 4 мигания на диода ...
-
Цитат:
svetlio1
Нещо Самсунг-а (40В750) ми умря - както си работеше изгасна картината и това е - няма мигане на диода - нищо . Сега съм го изгасил за "рестарт" ама нещо лоши мисли ме спохождат ...:embarrassed:
На колко години е телевизора?
-
Май юни 2009 го купувах ...
-
А дали има нещо общо с твърдението от някои, че от Samsung слагат слаби кондензатори или както там се наричат умишлено, за да се развали телевизора за 3-4 години максимум?
-
Другия ми Самсунг е с 2 години по-стар ... и си работи (да чукна на дърво) .
-
Здравейте!Днес закупих нов външен хард диск Western Digital Passport,който за съжаление се оказа че не мога да свържа към телевизора,изобщо не го вижда като устройство,свети лампичката обаче нищо не става.Модела ми е Samsung 46F5005.Знам че това устройство е с USB 3`0,обаче дали в това е проблема?Чудя се дали да го заменя с Toшиба Store N Go,който също беше в магазина.Благодаря ви
-
Цитат:
albi
Здравейте!Днес закупих нов външен хард диск Western Digital Passport,който за съжаление се оказа че не мога да свържа към телевизора,изобщо не го вижда като устройство,свети лампичката обаче нищо не става.Модела ми е Samsung 46F5005.Знам че това устройство е с USB 3`0,обаче дали в това е проблема?Чудя се дали да го заменя с Toшиба Store N Go,който също беше в магазина.Благодаря ви
А диска форматиран ли е?
-
Цитат:
svetlio1
Някой да каже добър сервиз в Бургас ? :Drinks:
-
Ами не е.Просто го купих и той си тръгна.Даже драйверите му си бяха на самия диск и се инсталират оттам.Качих му филми всичко.След това като го пуснах на телевизора просто свети нон стоп лампичката и това е.А като е свързан с компа мига и се чува как върти.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Lokoto
А диска форматиран ли е?
Ами не е.Просто го купих и той си тръгна.Даже драйверите му си бяха на самия диск и се инсталират оттам.Качих му филми всичко.След това като го пуснах на телевизора просто свети нон стоп лампичката и това е.А като е свързан с компа мига и се чува как върти.