Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Ако искат бързо да ги продадат да ги пуснат в България, най-богатата страна в Европа.
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
V tehnopolis kazaha , che do 1-2 meseca shte pusnat LG - 46incha- i nagore 4K.
lubo 08 , бива ли така? Първи пост и вече си с издънка! В този форум се пише на кирилица! Запознай се добре със форумните правила.
Приема се :) Добре дошъл!
Здравейте имам инсталиран NetSurf 2.1 на телевизора интересува ме имали по нова версия.
Благодаря, и добре заварили :)
1 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 9090 снимката е от официалния сайт на Самсунг и показва задният панел на UE-46F5000 :huh:
то ясно, че е бюджетен модел и са пестили отвсякъде, ама като искат 1500 лв, така ли ще го оставят да му се веят карантиите...?
Здравейте, искам да попитам,някой знае ли кой ще е белия модел за 2013г. Наследника на es6710s?
Може ли някой да ми помогне. Купих си днес SAMSUNG LE-32E420. Не ми тръгват субтитрите от флашката. От какво може да е проблема. Правя едно и също име и на филма и на субтитрите и пак не иска...а пише, че поддържа бг субтитри...никаде не видях и настройки даже...
Цитат:
Първоначално публикувано от
marttinn
Може ли някой да ми помогне. Купих си днес SAMSUNG LE-32E420. Не ми тръгват субтитрите от флашката. От какво може да е проблема. Правя едно и също име и на филма и на субтитрите и пак не иска...а пише, че поддържа бг субтитри...никаде не видях и настройки даже...
Когато пуснеш филма от флашката, отдолу активно ли ти е за промяната на субтитрите? Настройки на субтитри мисля, че беше, някъде в дясната част... Провери там за настройките за субтитри...
Мне никаде не ми излиза настройка на субтитрите... :(
marttinn, за да не ти показва че имаш активни субтитри, ти е объркано името на файла на субтитрите. Повечето Тв медиа плеъри четът името на файла и ако не съвпада с този на филма не ти ги пуска. Постави флашката в компа, отвори папката с филма и копирай името на филма върху името на субтитрите. Има и по-лесен начин, като наименуваш и двата файла с цифрата 1 и си ти човека, няма грешка, няма нетръгващи субтитри, на колко неуки клиенти съм им помогнал така, гаранция 100%. :Drinks: и приятно гледане.
Онзи ден сме получили някои от новите модели и вчера тествах 40F6400, телевизора работи много добре, още по добре е направен и медиа плеъра, но останах много разочарован от звука. УЖАСЕН е, няма нищо общо с този на ES серията, особенно в по-ниските тонове е пълна скръб. Задължително е да се ползват външни говорители, не става въобще за слушане, все едно са взели на EH6030 говорителите и са ги набухали в новите F серии. То няма такава идиотщина.
lubo 08, наследника на ES6710, ще е като през 2011 година, F6510.