-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
Jikata
Христослав, UE-46EH6030 със 100Hz панел ли е?
Все още не съм сигурен дали е 50 или 100 херцов. Нямам потвърждение с информация от сервизното меню.
Имам съмнение че това е някакво бюджетно 50 херцово решение за 3Д, като сериите LG ххLM3400 и Тошиба ххTL933/963/983
50/50% :rolleyes:
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Момчета, мога ли да обърна iso в нормален блу рей файл, който да прочета с плеара на моето Самсунгче. Защото Аватар с добро 3D качество е само на iso. Говоря за нормално 3D, което се гледа с активни очила, а не някакви хоризонтално или вертикално разделени образи.
-
Цитат:
hristoslav2
Все още не съм сигурен дали е 50 или 100 херцов. Нямам потвърждение с информация от сервизното меню.
Имам съмнение че това е някакво бюджетно 50 херцово решение за 3Д, като сериите LG ххLM3400 и Тошиба ххTL933/963/983
Тук твърдят, че е със 100Hz панел----->Samsung UE40EH6030 TV In-Store Test
Малко са пообъркали размерите в заглавието. :)
-
здравейте престоини закупуване на нов телевизор 32 инча зашото 40 не ми флиза на мястото пък 37 или 39 май няма вариант smart да е за момента съм се спрял на моделите на самсунг 32F6400 и 32ES6800 по това което ми обясниха първия бил модел 2013 с някво ново дистанционно възможност с гласови команди обаче е 200 херца а втория бил 400 херца мин год модел но без тези ексти с новото дистанционно ,дали тези херци на 32 инча играят голяма роля?Кой от двата модела бихте ми препорачали имат разлика в цената около 300лв.Или може някой друг модел и на друга фирма LG,Sony и тн.
-
Цитат:
hristoslav2
LCD PANEL - 40" FHD 120Hz
scanning frequency - horizonral 60KHz-73KHz ( automatic)
vertical 47 Hz- 63 Hz ( automatic)
brightness - 350 cd/m2
response time - 6 mS
CMR 200/240
dynamic contrast 5000 Mega, Super PVA
-
Цитат:
Lo6_Pi4
здравейте престоини закупуване на нов телевизор 32 инча зашото 40 не ми флиза на мястото пък 37 или 39 май няма вариант smart да е за момента съм се спрял на моделите на самсунг 32F6400 и 32ES6800 по това което ми обясниха първия бил модел 2013 с някво ново дистанционно възможност с гласови команди обаче е 200 херца а втория бил 400 херца мин год модел но без тези ексти с новото дистанционно ,дали тези херци на 32 инча играят голяма роля?Кой от двата модела бихте ми препорачали имат разлика в цената около 300лв.Или може някой друг модел и на друга фирма LG,Sony и тн.
Или да изчакам да пуснат 32F6800 в UK е пуснат мисля че с f6400 няма разлиак освен с херците помагай тее :)
-
Цитат:
asenpl
Момчета, мога ли да обърна iso в нормален блу рей файл, който да прочета с плеара на моето Самсунгче. Защото Аватар с добро 3D качество е само на iso. Говоря за нормално 3D, което се гледа с активни очила, а не някакви хоризонтално или вертикално разделени образи.
Руският медия сървър чете маунтнати образи-проверено на 46C750
-
Цитат:
dimon
LCD PANEL - 40" FHD 120Hz
scanning frequency - horizonral 60KHz-73KHz ( automatic)
vertical 47 Hz- 63 Hz ( automatic)
brightness - 350 cd/m2
response time - 6 mS
CMR 200/240
dynamic contrast 5000 Mega, Super PVA
Благодаря :Drinks:
Цитат:
Lo6_Pi4
здравейте престоини закупуване на нов телевизор 32 инча зашото 40 не ми флиза на мястото пък 37 или 39 май няма вариант smart да е за момента съм се спрял на моделите на самсунг 32F6400 и 32ES6800 по това което ми обясниха първия бил модел 2013 с някво ново дистанционно възможност с гласови команди обаче е 200 херца а втория бил 400 херца мин год модел но без тези ексти с новото дистанционно ,дали тези херци на 32 инча играят голяма роля? Кой от двата модела бихте ми препорачали имат разлика в цената около 300лв.Или може някой друг модел и на друга фирма LG,Sony и тн.
Не знам къде не ти флиза..../така си го написал/ но ако имаш парите си вземи 40"
Ето ти сравнение на двата избрани от теб....хм администраторите на сайтовете им пак не са си свършили работата както трябва.
http://www.samsung.com/bg/consumer/t...UE32ES6800SXXH
http://www.samsung.com/cz/consumer/t...UE32ES6800SXXH
-
Цитат:
LUDIA
lubo 08, аз лично бих изчакал да се появи модела и да се срявнят двата един до друг, но от видяното досега със F6400 като работа, по ми харесват новите. Просто двуярденото решение е голям плюс в бързината на менюто и в медиа плеъра. Плюс това ще дойде на цената около сегашната на 6710 или съвсем малко отгоре. Не съм тествал само когато е пуснато 3D съдържание, дали пак лагва менюто на F серията, като на ES. Но и това ще го направя днеска.
F6510 СРЕЩО F6800?
Здравейте отново, Аз съм в нова дилема, доколкото разбрах (четох) в нета.разликата м/д 2-та е цветът и стойката. Някой виждали други разлики?
-
Цитат:
lubo 08
F6510 СРЕЩО F6800?
Здравейте отново, Аз съм в нова дилема, доколкото разбрах (четох) в нета.разликата м/д 2-та е цветът и стойката. Някой виждали други разлики?
Televizory | SAMSUNG
-
Цитат:
hristoslav2
Благодаря :Drinks:
Не знам къде не ти
флиза..../така си го написал/ но ако имаш парите си вземи 40"
Ето ти сравнение на двата избрани от теб....хм администраторите на сайтовете им пак не са си свършили работата както трябва.
Телевизори | SAMSUNG Televizory | SAMSUNG
В секцията няма как да флезне 40 парите не са проблем.Добра 32 ми трябва новите F серия по добри ли са от ES има ли ги тея сиви петна на 3D ? F6800 е другия вариянт. Някой има ли с F6400 има ли сиви петна ?
-
Моля собствениците на модели /от 6500 до 8000/ с вграден сателитен тунер DVB-S2, които са абонати на Виваком или Сателайт БГ да напишат по няколко реда за евентуални проблеми с кам модула и картата, както и за плюсовете и минусите на самият тунер. Целта е да допълним FAQ в началото на тази тема и темите за сателитните оператори.
-
Здравейте,и аз да задам един странен въпрос, миналата седмица си деинсталирах всички приложения от тв, инсталирах ги на ново и с изненада установих,че ми липсва ютуб, какъв е начина да си го кача пак? в АППС го няма има ли друг начин.
-
Цитат:
tacho5
Здравейте,и аз да задам един странен въпрос, миналата седмица си деинсталирах всички приложения от тв, инсталирах ги на ново и с изненада установих,че ми липсва ютуб, какъв е начина да си го кача пак? в АППС го няма има ли друг начин.
И при мен се загуби някъде youtube, но като се загледах - явно вече ги подрежда по име, което премества youtube назад в списъка... Погледни пак в апп сторето, на видео - някъде назад...
-
Каквото и да си говорим това са самсунг, софтуера им въобще не е силна част. Изчезването на youtube и появяването на нова версия няколко дена след това не се случва за първи път, имайте търпение. :)