-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Здравейте,отново ми изскочиха въпроси относно марката самсунг тв. Та питането ми е следното всички тв едни и същи формати филми ли могат да отварят, или 8ма серия е с привилегии и отваря повече видео формати. Защото на съседа ми е 8ма серия ползваме от време на време един и същ сървър DLNA и неговия отваря всички филми, а моя не може. Става въпрос за UE40ES8000 , и UE40ES6530.
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Здрасти ,купих си този UE-46F667 имали начин да разбера каква е матрицата? Както е описано за модели от 2011г. " Как да разберем каква матрица е поставена на телевизора ? /за модели 2011/"
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
лисо
100Hz + 1 генериран кадър + 3 секторна сканираща подсветка 100х2х3=600
UE46F6670SS - СПЕЦИФИКАЦИИ | SAMSUNG
Цитат:
tacho5
Здравейте,отново ми изскочиха въпроси относно марката самсунг тв. Та питането ми е следното всички тв едни и същи формати филми ли могат да отварят, или 8ма серия е с привилегии и отваря повече видео формати. Защото на съседа ми е 8ма серия ползваме от време на време един и същ сървър DLNA и неговия отваря всички филми, а моя не може. Става въпрос за UE40ES8000 , и UE40ES6530.
Поддържат еднакви кодеци. Разликата при отварянето е обусловена от различните модели процесори.
Цитат:
лисо
Здрасти ,купих си този UE-46F667 имали начин да разбера каква е матрицата? Както е описано за модели от 2011г. " Как да разберем каква матрица е поставена на телевизора ? /за модели 2011/"
Не! Имаш два варианта
1. виж в сервизното меню
2. Сваляш задният капак и поглеждаш стикера залепен на панела
-
1 Прикачен файл(ове)
hristoslav2 Ако кажеш и как да вляза в сервизното меню ще съм много, много благодарен. П.П влязох по този начин "При загасен от ДУ телевизор натискаш последователно INFO - MENU - MUTE - POWER ON и си в сервизното........" ЕТО Прикачен файл 9824
-
Цитат:
лисо
hristoslav2 Ако кажеш и как да вляза в сервизното меню ще съм много, много благодарен. П.П влязох по този начин "При загасен от ДУ телевизор натискаш последователно INFO - MENU - MUTE - POWER ON и си в сервизното........" ЕТО Прикачен файл 9824
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post589596
46", Samsung, 100Hz, филтър-AntiGlare, FullHD, Vertical Edge LED (above and below)
-
Да, за матрицата разбрах .Друго излезе,напрежението у дома често е под 200 волта(виждал съм го и 190v.) това проблем ли е? И ако да какво да направя . Някакъв стабилизатор може ли да ми препоръчате.
-
Цитат:
лисо
Някакъв стабилизатор може ли да ми препоръчате.
Заповядай :) S 600W POWERWALKER
-
Мерси, значи ще ми трябва, все се надявах да мина без него ама няма начин.:)
-
Не твърдя, че ще ти трябва. :) Ако обаче решиш да си вземеш - този е подходящ.
-
1 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 9834
32F6400 излиза, че също е със 100Hz панел.
-
Здравейте ! За първи път участвам във форум и се надявамда е успешно. Навлязъл съм в една възраст, където наличието на качествен телевизор наистина е едно от малките удоволствия в живота. Продадох имот и мога да инвестирам (вероятно неправилно) в достатъчно качествен телевизор. След мое проучване започнаха противоречиви мнения на консултантите от основните магазини. Въпросами е: кое е по доброто UE55F6670 или UE55ES7000? Дали годината е по-важна или серията 6 or 7 ?
-
Kasap Ами аз не разбирам и затова питах.Със старите телевизори нямах проблеми работеха си без стабилизатор ама те бяха с импулсно захранване отзад на капака пише 110v-240v. На LCD 220-240v Ако някой каже ,че ми трябва ще поръчам които ми препоръча 600W POWERWALKER.Поздрави .
-
Цитат:
hristoslav2
То накрая излезе че 6670 е по-добър от 6800 който е по скъп.
-
Цитат:
SMI
Здравейте ! За първи път участвам във форум и се надявамда е успешно. Навлязъл съм в една възраст, където наличието на качествен телевизор наистина е едно от малките удоволствия в живота. Продадох имот и мога да инвестирам (вероятно неправилно) в достатъчно качествен телевизор. След мое проучване започнаха противоречиви мнения на консултантите от основните магазини. Въпросами е: кое е по доброто UE55F6670 или UE55ES7000? Дали годината е по-важна или серията 6 or 7 ?
Твърдо ли си решил да е Семсун ? Виждал съм вторият, на Формула 1 и не съм възхитен от артефактите в картината...При F серията е променена подсветката /без модела F7000 който е със старата подсветка 2012/
Цитат:
techno
32F6400 излиза, че също е със 100Hz панел.
Хммм.....чудничко :rolleyes:
Цитат:
penko_bg
То накрая излезе че 6670 е по-добър от 6800 който е по скъп.
Това може да се установи само с тестове
UE46F6670 - 600hz/ 100Hz панел + 1 генериран кадър + 3 секторна сканираща подсветка
UE46F6800 - 400Hz/ 100Hz панел + 2 генерирани кадъра
Телевизори | SAMSUNG
-
Твърдо ли си решил да е Семсун ? Виждал съм вторият, на Формула 1 и не съм възхитен от артефактите в картината...При F серията е променена подсветката /без модела F7000 който е със старата подсветка 2012/
Решил съм да е Самсунг, защото ползвам марката от доста време и съм доволен. Избрах моделите F6670 или ES7000 тъй като имам изискване да се върти. Да те разбирам ли, че ЕS7000 = F7000 ? Тогава отговора на моя въпрос е ?